Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

right to be forgotten, ochrana soukromi, internet, ochrana osobnosti, protection of personality, personal data protection, pravo byt zapomenut, gdpr, ochrana osobnich udaju, privacy protection

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Zabloudilová, Andrea
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo být zapomenut, či spíše právo na rozmazané vzpomínky? | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

2.
Melichar, Jakub
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Politologie / Bezpečnostní a strategická studia, Sociologie
Obhajoba bakalářské práce: Osobní údaje v kontextu bezpečnosti | Práce na příbuzné téma

3.
Míšek, Jakub
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů online | Práce na příbuzné téma

4.
Nekvapilová, Hana
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Inteligentní sledovací systémy a ochrana soukromí | Práce na příbuzné téma

5.
Svozil, Matěj
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana soukromí a její aktuální vývoj | Práce na příbuzné téma

6.
Balík, Stanislav
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium probíhá
Program/obor Právní specializace / Mezinárodněprávní obchodní studia
Obhajoba bakalářské práce: Data živnostenského rejstříku | Práce na příbuzné téma

7.
Boček, Jan
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Politologie / Politologie
Obhajoba diplomové práce: Pirátské politické strany - součást jedné nebo více stranických rodin? | Práce na příbuzné téma

8.
Břízová, Iva
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Mediální a komunikační studia / Žurnalistika
Obhajoba bakalářské práce: Zveřejňování informací o obětech trestné činnosti po novele „náhubkového“ zákona: Ochrana osobnosti a svoboda projevu | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Zveřejňování informací o obětech trestné činnosti po novele „náhubkového“ zákona: Ochrana osobnosti a svoboda projevu | Práce na příbuzné téma

9.
Dvořáková, Michaela
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo na informační sebeurčení a nedovolené šíření sexuálních záznamů | Práce na příbuzné téma

10.
Habrdová, Martina
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Myšlenka internetu jako svobodného média vs. skutečný stav v kontextu informační etiky | Práce na příbuzné téma

11.
Králová, Aneta
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: "Právo být zapomenut" v judikatuře SDEU | Práce na příbuzné téma

12.
Kristlová, Nikola
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Alternativy plošného uchovávání provozních a lokalizačních údajů (data retention) | Práce na příbuzné téma

13.
Marek, Jakub
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v pojišťovnictví dle jednotného práva Evropské unie | Práce na příbuzné téma

14.
Myška, Matěj
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: JUDr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo (kombinace/zaměření: Právo informačních a komunikačních technologií)
Obhajoba rigorózní práce: Právní aspekty uchovávání provozních a lokalizačních údajů | Práce na příbuzné téma

15.
Páleník, Ondřej
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Vliv masových médií na princip spravedlivého procesu | Práce na příbuzné téma

16.
Páleník, Ondřej
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Mediální a komunikační studia / Mediální studia a žurnalistika, Psychologie
Obhajoba bakalářské práce: Zveřejňování informací o obětech trestné činnosti po novele „náhubkového“ zákona: Ochrana osobnosti a svoboda projevu | Práce na příbuzné téma

17.
Stehlík, Tomáš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Svoboda projevu versus ochrana osobnosti | Práce na příbuzné téma

18.
Tokošová, Kamila
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo na zapomnění | Práce na příbuzné téma

19.
Blanař, Jan
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Vybrané problémy ochrany osobních údajů ve zdravotnictví | Práce na příbuzné téma

20.
Břízová, Iva
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Mediální a komunikační studia / Žurnalistika
Obhajoba bakalářské práce: Zveřejňování informací o obětech trestné činnosti po novele „náhubkového“ zákona: Ochrana osobnosti a svoboda projevu | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Zveřejňování informací o obětech trestné činnosti po novele „náhubkového“ zákona: Ochrana osobnosti a svoboda projevu | Práce na příbuzné téma

21.
Csicsaiová, Katarína
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Mezinárodní teritoriální studia / Evropská studia
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobných údajov v EÚ a právo byť zabudnutý | Práce na příbuzné téma

22.
Cvetlerová, Jana
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobnosti v mezinárodním právu soukromém | Práce na příbuzné téma

23.
Černá, Lucie
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Možnosti zneužití biometrických údajů z pohledu informační etiky na příkladu e-pasů | Práce na příbuzné téma

24.
Fiedler, Petr
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobnosti - normy a limity jejich aplikace | Práce na příbuzné téma

25.
Fojtík, Aleš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo na zapomnění v rozhodovací praxi v EU a USA | Práce na příbuzné téma

26.
Frömelová, Dominika roz. Tenglerová
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů ve zdravotnické dokumentaci | Práce na příbuzné téma

27.
Gregrová, Lucie
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů v ČR - aktuální problémy | Práce na příbuzné téma

28.
Habánová, Pavla
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Právo na informace ve veřejné správě | Práce na příbuzné téma

29.
Hastík, Viktor
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobnosti - normy a limity jejich aplikace | Práce na příbuzné téma

30.
Hušek, Daniel
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Újma na zdraví | Práce na příbuzné téma

31.
Chmela, Ondřej
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobnosti - normy a limity jejich aplikace | Práce na příbuzné téma

32.
Ivančová, Kamila
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Postavení, úkoly a pravomoci Úřadu pro ochranu osobních údajů | Práce na příbuzné téma

33.
Jochman, Dávid
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právo proti nekalé soutěži a občanskoprávní ochrana osobnosti | Práce na příbuzné téma

34.
Julínek, Lukáš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Veřejná správa / Teorie a praxe trestního a správního procesu
Obhajoba bakalářské práce: Praktická aplikace zákona o svobodném přístupu k informacím | Práce na příbuzné téma

35.
Kadlec, Jaroslav
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Právo sociálního zabezpečení
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobnosti uchazeče o zaměstnání při přijímání do pracovního poměru | Práce na příbuzné téma

36.
Klodwig, Jakub
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana soukromí v kontextu koncových zařízení uživatelů | Práce na příbuzné téma

37.
Kocourková, Lucie roz. Štěpanovská
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Využití a zneužití kamerových systémů ve společnosti pod dohledem | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Využití a zneužití kamerových systémů ve společnosti pod dohledem | Práce na příbuzné téma

38.
Kosturáková, Paulína
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Právo na zabudnutie: Digitálna smrť | Práce na příbuzné téma

39.
Král, Jaroslav
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Střet ochrany majetku s ochranou osobnosti škůdce | Práce na příbuzné téma

40.
Kurdiovská, Lucie
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Společnost pod dohledem: postoje občanů k monitoringu v online prostředí | Práce na příbuzné téma

41.
Lukášová Spilková, Monika
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Právo a mezinárodní obchod
Obhajoba bakalářské práce: Zpravodajská a umělecká licence v kontrastu svobody projevu a ochrany osobnosti | Práce na příbuzné téma

42.
Lukšů, Alžběta
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba diplomové práce: Současné iniciativy usilující o vyšší ochranu osobních dat uživatelů sociálních sítí | Práce na příbuzné téma

43.
Lysoněk, Petr
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Právní prostředky ochrany osobnosti | Práce na příbuzné téma

44.
Macháček, Luboš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Cloud computing a ochrana osobních údajů | Práce na příbuzné téma

45.
Martinka, Vojtěch
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Mezinárodněprávní obchodní studia
Obhajoba bakalářské práce: Přeshraniční zpracování osobních údajů v sociálních sítích | Práce na příbuzné téma

46.
Míšek, Jakub
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium probíhá
Program/obor Teoretické právní vědy (čtyřleté) / Právo informačních a komunikačních technologií
Obhajoba disertační práce: Osobní údaje v čase a prostoru | Práce na příbuzné téma

47.
Moučka, Martin
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Svobodný přístup k informacím versus ochrana osobních údajů | Práce na příbuzné téma

48.
Mucha, Martin
Fakulta: Pedagogická fakulta
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy
Obhajoba diplomové práce: Role internetu ve vzdělávání | Práce na příbuzné téma

49.
Novák, Daniel
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ph.D.
Program/obor Teoretické právní vědy (čtyřleté) / Mezinárodní a evropské právo
Obhajoba disertační práce: Problémy ochrany soukromí a osobních údajů v právu EU | Práce na příbuzné téma

50.
Novotná, Petra
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2010, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Mediální a komunikační studia / Mediální studia a žurnalistika
Obhajoba bakalářské práce: Vztah práva na informace a veřejného zájmu optikou „náhubkového zákona" | Práce na příbuzné téma