Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

eprivacy, wireless security, autentizace, osobni udaje, wifi, odpovednost za prenos, gdpr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Koutník, Daniel
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v politických kampaních | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

2.
Maliha, Tomáš
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Obhajoba diplomové práce: Dopad zavedení GDPR na procesy v podniku | Práce na příbuzné téma

3.
Netušil, Jan
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2020, studium probíhá
Program/obor Aplikovaná informatika / Informatika ve veřejné správě
Obhajoba bakalářské práce: Ochrana osobních údajů mimo Evropskou unii | Práce na příbuzné téma

4.
Sedláček, Pavel
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Informatika ve veřejné správě
Obhajoba bakalářské práce: Obecné nařízení o ochraně osobních údajů v kontextu informačních systémů územní samosprávy | Práce na příbuzné téma

5.
Vráblik, Viktor
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Identification and Authentication in the Context of Personal Data Protection | Práce na příbuzné téma

6.
Adamec, Lukáš
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Srovnávací testy vybraných biometrických zařízení | Práce na příbuzné téma

7.
Adamec, Lukáš
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informatika / Počítačové systémy
Obhajoba diplomové práce: Testování biometrického systému založeného na dynamice podpisu | Práce na příbuzné téma

8.
Balík, Stanislav
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Mezinárodněprávní obchodní studia
Obhajoba bakalářské práce: Data živnostenského rejstříku | Práce na příbuzné téma

9.
Belza, Jaroslav
Fakulta: Přírodovědecká fakulta
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Geografie a kartografie / Geografická kartografie a geoinformatika
Obhajoba bakalářské práce: Přispěvatelé humanitárního mapování a OpenStreetMap | Práce na příbuzné téma

10.
Beran, David
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informatika / Bezpečnost informačních technologií
Obhajoba diplomové práce: Komunikace vnořených webových aplikací | Práce na příbuzné téma

11.
Berta, Michal
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Vylepšenie sieťovej podpory v Tuned | Práce na příbuzné téma

12.
Bičík, Vladimír
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2005, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informatika / Informatika
Obhajoba bakalářské práce: Web formulář pro autentizaci uživatelů

13.
Brada, Marek
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Praktické aplikace technologie Blockchain | Práce na příbuzné téma

14.
Burešová, Lucie
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Kodexy chování dle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů a jejich potenciální využití v českém zdravotnictví | Práce na příbuzné téma

15.
Černá, Lucie
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Možnosti zneužití biometrických údajů z pohledu informační etiky na příkladu e-pasů | Práce na příbuzné téma

16.
Dadák, Petr
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2005, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Centralizovaná správa účtů v heterogenním prostředí

17.
Denár, Michal
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Data retention v České republice po 1. říjnu 2012: technologicko-etický pohled na rozsah uchovávaných údajů | Práce na příbuzné téma

18.
Dobeš, Jaromír
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2005, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba diplomové práce: Web Services Security Specification

19.
Dudášová, Gabriela
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: JUDr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo (kombinace/zaměření: Občanské právo)
Obhajoba rigorózní práce: Medicínská turistika - právní aspekty | Práce na příbuzné téma

20.
Dušek, Jan
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba diplomové práce: Rozeznávání osob dle způsobu psaní na klávesnici pomocí strojového učení | Práce na příbuzné téma

21.
Fedor, Tomáš
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informatika / Počítačové systémy a zpracování dat
Obhajoba bakalářské práce: Správa WiFi ve Fakultní administrativě | Práce na příbuzné téma

22.
Fejfárek, Petr
Fakulta: Fakulta sociálních studií
Rok: 2020, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Veřejná a sociální politika a lidské zdroje / Personální management a organizační rozvoj
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v personalistice | Práce na příbuzné téma

23.
Fogl, David
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Monitorování vybraných protokolů síťového provozu | Práce na příbuzné téma

24.
Foldyna, Karel
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana soukromí a osobních dat v informačních sítích | Práce na příbuzné téma

25.
Fröhlichová, Nikola
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba diplomové práce: Etické aspekty využívání data miningových metod v HR | Práce na příbuzné téma

26.
Gašparovič, Miroslav
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Služby - výzkum, řízení a inovace
Obhajoba diplomové práce: Bezpečná komunikace s chytrým elektroměrem v kontextu Smart Home | Práce na příbuzné téma

27.
Gebauerová, Jaroslava
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2008, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba diplomové práce: Autentizace uživatelů a krádež identity | Práce na příbuzné téma

28.
Gruner, Marek
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana soukromí právnické osoby | Práce na příbuzné téma

29.
Ha Trinh, Hung Son
Fakulta: Lékařská fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Specializace ve zdravotnictví / Optika a optometrie
Obhajoba bakalářské práce: Oko jako biometrický identifikátor | Práce na příbuzné téma

30.
Hájek, Martin
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba diplomové práce: Sociální inženýrství v kontextu knihovnické prace | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Sociální inženýrství v kontextu knihovnické prace | Práce na příbuzné téma

31.
Hamerník, Jakub
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informatika / Bezpečnost informačních technologií
Obhajoba diplomové práce: Autentizační metody používané k obnově přihlašovacího hesla | Práce na příbuzné téma

32.
Hild, Adam
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2020, studium probíhá
Program/obor Právo a právní věda / Právo (kombinace/zaměření: Občanské právo)
Obhajoba rigorózní práce: Právní úprava regulující nasazení a užití cookies v České republice z pohledu nasazujícího subjektu | Práce na příbuzné téma

33.
Hnilicová, Pavla
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Finance a účetnictví / Finance
Obhajoba diplomové práce: Perspektivní prostředky pro elektronické bankovnictví | Práce na příbuzné téma

34.
Holčák, Radek
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba diplomové práce: Autentizace uživatelů a krádež identity | Práce na příbuzné téma

35.
Hubáček, Petr
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Příhlášení do Windows pomocí elektronického pasu | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Příhlášení do Windows pomocí elektronického pasu | Práce na příbuzné téma

36.
Husák, Martin
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informatika / Počítačové systémy
Obhajoba diplomové práce: Monitorování síťového provozu honeypotu | Práce na příbuzné téma

37.
Hýblová, Kateřina
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Elektronické dokumenty v právní praxi | Práce na příbuzné téma

38.
Indrová, Jana roz. Šimurdová
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2020, studium probíhá
Program/obor Právo a právní věda / Právo (kombinace/zaměření: Finanční právo)
Obhajoba rigorózní práce: Vybrané aspekty ochrany osobních údajů v bankovnictví | Práce na příbuzné téma

39.
Ivančová, Kamila
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Postavení, úkoly a pravomoci Úřadu pro ochranu osobních údajů | Práce na příbuzné téma

40.
Jaegerová, Anna
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Specifika mezinárodního obchodu s uměním | Práce na příbuzné téma

41.
Janoušková, Nela
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Kryptoměny - výzva pro právní regulaci | Práce na příbuzné téma

42.
Jurásek, Petr
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Identifikace a autentizace uživatelů v prostředí Internetu | Práce na příbuzné téma

43.
Kalábová, Petra roz. Kadlecová
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Motivace uživatelů používat bezpečná hesla | Práce na příbuzné téma

44.
Kasl, František
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2020, studium probíhá
Program/obor Teoretické právní vědy (čtyřleté) / Právo informačních a komunikačních technologií
Obhajoba disertační práce: Právní a ekonomické aspekty porušení bezpečnosti osobních údajů v kontextu internetu věci | Práce na příbuzné téma

45.
Kisler, Lukáš
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Smartbanking a jeho bezpečnost | Práce na příbuzné téma

46.
Kopecká, Kateřina
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Cookies: technologické a legislativní aspekty | Práce na příbuzné téma

47.
Kosturáková, Paulína
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Právo na zabudnutie: Digitálna smrť | Práce na příbuzné téma

48.
Kotol, Lukáš
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba diplomové práce: Autentizační a autorizační infrastruktura pro videokonferenční prostředí | Práce na příbuzné téma

49.
Kozák, Ondřej
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informatika / Počítačové sítě a komunikace
Obhajoba diplomové práce: Pokročilá analýza SSH provozu | Práce na příbuzné téma

50.
Králová, Aneta
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: "Právo být zapomenut" v judikatuře SDEU | Práce na příbuzné téma