Práce na příbuzné téma (mají shodná klíčová slova):

eprivacy, wireless security, autentizace, osobni udaje, wifi, odpovednost za prenos, gdpr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

1.
Koutník, Daniel
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana osobních údajů v politických kampaních | Práce na příbuzné téma Zobrazit popisek

2.
Sedláček, Pavel
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Informatika ve veřejné správě
Obhajoba bakalářské práce: Obecné nařízení o ochraně osobních údajů v kontextu informačních systémů územní samosprávy | Práce na příbuzné téma

3.
Adamec, Lukáš
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Srovnávací testy vybraných biometrických zařízení | Práce na příbuzné téma

4.
Adamec, Lukáš
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informatika / Počítačové systémy
Obhajoba diplomové práce: Testování biometrického systému založeného na dynamice podpisu | Práce na příbuzné téma

5.
Balík, Stanislav
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium probíhá
Program/obor Právní specializace / Mezinárodněprávní obchodní studia
Obhajoba bakalářské práce: Data živnostenského rejstříku | Práce na příbuzné téma

6.
Berta, Michal
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Vylepšenie sieťovej podpory v Tuned | Práce na příbuzné téma

7.
Bičík, Vladimír
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2005, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informatika / Informatika
Obhajoba bakalářské práce: Web formulář pro autentizaci uživatelů

8.
Černá, Lucie
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Možnosti zneužití biometrických údajů z pohledu informační etiky na příkladu e-pasů | Práce na příbuzné téma

9.
Dadák, Petr
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2005, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Centralizovaná správa účtů v heterogenním prostředí

10.
Denár, Michal
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Data retention v České republice po 1. říjnu 2012: technologicko-etický pohled na rozsah uchovávaných údajů | Práce na příbuzné téma

11.
Dobeš, Jaromír
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2005, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba diplomové práce: Web Services Security Specification

12.
Dudášová, Gabriela
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: JUDr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo (kombinace/zaměření: Občanské právo)
Obhajoba rigorózní práce: Medicínská turistika - právní aspekty | Práce na příbuzné téma

13.
Dušek, Jan
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba diplomové práce: Rozeznávání osob dle způsobu psaní na klávesnici pomocí strojového učení | Práce na příbuzné téma

14.
Fedor, Tomáš
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2017, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informatika / Počítačové systémy a zpracování dat
Obhajoba bakalářské práce: Správa WiFi ve Fakultní administrativě | Práce na příbuzné téma

15.
Fogl, David
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Monitorování vybraných protokolů síťového provozu | Práce na příbuzné téma

16.
Foldyna, Karel
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2007, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana soukromí a osobních dat v informačních sítích | Práce na příbuzné téma

17.
Fröhlichová, Nikola
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba diplomové práce: Etické aspekty využívání data miningových metod v HR | Práce na příbuzné téma

18.
Gašparovič, Miroslav
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Služby - výzkum, řízení a inovace
Obhajoba diplomové práce: Bezpečná komunikace s chytrým elektroměrem v kontextu Smart Home | Práce na příbuzné téma

19.
Gebauerová, Jaroslava
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2008, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba diplomové práce: Autentizace uživatelů a krádež identity | Práce na příbuzné téma

20.
Gruner, Marek
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Ochrana soukromí právnické osoby | Práce na příbuzné téma

21.
Ha Trinh, Hung Son
Fakulta: Lékařská fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Specializace ve zdravotnictví / Optika a optometrie
Obhajoba bakalářské práce: Oko jako biometrický identifikátor | Práce na příbuzné téma

22.
Hájek, Martin
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba diplomové práce: Sociální inženýrství v kontextu knihovnické prace | Práce na příbuzné téma
Obhajoba diplomové práce: Sociální inženýrství v kontextu knihovnické prace | Práce na příbuzné téma

23.
Hamerník, Jakub
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informatika / Bezpečnost informačních technologií
Obhajoba diplomové práce: Autentizační metody používané k obnově přihlašovacího hesla | Práce na příbuzné téma

24.
Hnilicová, Pavla
Fakulta: Ekonomicko-správní fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Ing.
Program/obor Finance a účetnictví / Finance
Obhajoba diplomové práce: Perspektivní prostředky pro elektronické bankovnictví | Práce na příbuzné téma

25.
Holčák, Radek
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba diplomové práce: Autentizace uživatelů a krádež identity | Práce na příbuzné téma

26.
Hubáček, Petr
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Příhlášení do Windows pomocí elektronického pasu | Práce na příbuzné téma
Obhajoba bakalářské práce: Příhlášení do Windows pomocí elektronického pasu | Práce na příbuzné téma

27.
Husák, Martin
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informatika / Počítačové systémy
Obhajoba diplomové práce: Monitorování síťového provozu honeypotu | Práce na příbuzné téma

28.
Hýblová, Kateřina
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2012, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Elektronické dokumenty v právní praxi | Práce na příbuzné téma

29.
Ivančová, Kamila
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Postavení, úkoly a pravomoci Úřadu pro ochranu osobních údajů | Práce na příbuzné téma

30.
Jaegerová, Anna
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Specifika mezinárodního obchodu s uměním | Práce na příbuzné téma

31.
Janoušková, Nela
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Kryptoměny - výzva pro právní regulaci | Práce na příbuzné téma

32.
Jurásek, Petr
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Identifikace a autentizace uživatelů v prostředí Internetu | Práce na příbuzné téma

33.
Kalábová, Petra roz. Kadlecová
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Motivace uživatelů používat bezpečná hesla | Práce na příbuzné téma

34.
Kisler, Lukáš
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2014, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Smartbanking a jeho bezpečnost | Práce na příbuzné téma

35.
Kopecká, Kateřina
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Cookies: technologické a legislativní aspekty | Práce na příbuzné téma

36.
Kosturáková, Paulína
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2016, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Právo na zabudnutie: Digitálna smrť | Práce na příbuzné téma

37.
Kotol, Lukáš
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba diplomové práce: Autentizační a autorizační infrastruktura pro videokonferenční prostředí | Práce na příbuzné téma

38.
Kozák, Ondřej
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2018, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informatika / Počítačové sítě a komunikace
Obhajoba diplomové práce: Pokročilá analýza SSH provozu | Práce na příbuzné téma

39.
Králová, Aneta
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2019, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: "Právo být zapomenut" v judikatuře SDEU | Práce na příbuzné téma

40.
Krkoška, Pavel
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Autentizace uživatelů v OS Windows | Práce na příbuzné téma

41.
Krůpa, Břetislav
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2008, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Regulace ochrany osobních údajů v právu EU | Práce na příbuzné téma

42.
Křížková, Michaela
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2006, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Publikace rozhodnutí státních orgánů a ochrana osobních údajů | Práce na příbuzné téma

43.
Kubíčková, Vladana
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2009, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Právní specializace / Veřejná správa
Obhajoba bakalářské práce: Právo na informace ve veřejné správě | Práce na příbuzné téma

44.
Kumpošt, Marek
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2004, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba diplomové práce: Přenos a zabezpečení dat v bezdrátových počítačových sítích | Práce na příbuzné téma

45.
Kyseľ, Martin
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Diagnostika RSSI bezdrátových sítí na platformě Android | Práce na příbuzné téma

46.
Lederer, Václav
Fakulta: Fakulta informatiky
Rok: 2004, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Aplikovaná informatika / Aplikovaná informatika
Obhajoba bakalářské práce: Kvalita hesel

47.
Macháček, Luboš
Fakulta: Právnická fakulta
Rok: 2015, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Právo a právní věda / Právo
Obhajoba diplomové práce: Cloud computing a ochrana osobních údajů | Práce na příbuzné téma

48.
Macháčková, Pavla
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba diplomové práce: Bezpečnost na sociálních sítích s důrazem na ochranu osobních dat | Práce na příbuzné téma

49.
Májková, Lucie
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2011, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Bc.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba bakalářské práce: Autentizace důkazem znalostí se zaměřením na běžného uživatele IT | Práce na příbuzné téma

50.
Májková, Lucie
Fakulta: Filozofická fakulta
Rok: 2013, studium úspěšně absolvováno, udělen titul: Mgr.
Program/obor Informační studia a knihovnictví / Informační studia a knihovnictví
Obhajoba diplomové práce: Metody kontroly a omezení přístupu k ICT v knihovnách | Práce na příbuzné téma