angličtinaPřihlášení do IS MU

Open space konference o e-learningu IS MU 2013 (3. ročník)

Tato nabídka není nyní v prodeji.

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

rádi bychom Vás jménem doc. PhDr. Mikuláše Beka, Ph.D., rektora Masarykovy univerzity, pozvali na již 3. ročník Open space konference o e-learningu IS MU.

Při přípravě letošního ročníku jsme vycházeli z Vašich podnětů a návrhů, které jsme po skončení minulého ročníku sesbírali. Můžete se těšit na výrazné rozšíření nabídky workshopů, rozšíření tematických stanovišť o možnosti konzultace administrativních aplikací IS MU a v neposlední řadě i na zábavně-poučný program v amfiteátru Atria.

Ambiciózním cílem konference je, aby Vás ukázky e-learningových a multimediálních výukových pomůcek, které uvidíte, inspirovaly a motivovaly k zamyšlení nad tím, jak Vaši výuku pomocí IT technologií inovovat. Prostřednictvím konference Vám chceme i sdělit, že na inovaci nemusíte být sami. Můžete využít elektronických nástrojů v IS MU a můžete požádat o spolupráci naše týmy.

Hlavní program konference je složen z bloku prezentací a bloku workshopů. V rámci prezentací se o své zkušenosti podělí kolegové z různých fakult. Netradičně je mezi prezentujícími i student, který poreferuje o tom, jak e-learning vnímá on sám.

Obsah workshopů máte možnost ovlivnit i Vy, když nám do přihlašovacího formuláře sdělíte, které nástroje byste si rádi za naší asistence vyzkoušeli. Může to být kterákoliv aplikace z IS MU, případně nástroj pro tvorbu interaktivních pomůcek. Všechny návrhy zvážíme.

Prostor v hlavním programu vyplní vtipné scénky na téma „běžné používání aplikací v IS MU“ v podání organizátorů a individuální konzultace nad drobným pohoštěním a šálkem kávy.

Na Vaši účast se těší
tým e-techniků, is-techniků a Servisního střediska.

    Termín: Středa 11. září 2013

    Místo: Atrium - Fakulta sociálních studií, Joštova 10, Brno

    Přijďte v libovolný čas od 8:30 k informačnímu stánku u vstupu do Atria.

    Pro více informací o programu sledujte webové stránky konference.



    Obsah workshopů máte možnost ovlivnit i Vy.

    Sdělte nám, které nástroje byste si rádi za naší asistence vyzkoušeli. Může to být kterákoliv aplikace z IS MU, případně nástroj pro tvorbu interaktivních pomůcek.

    Své návrhy vepište do pole “Poznámky” po kliknutí na “Objednat” v nákupním košíku. Můžete uvést libovolný počet témat. Všechny návrhy zvážíme. Děkujeme.

    Návrhy lze pokládat do neděle 8. září 2013.

Celková cena: 0 Kč vč. DPH