angličtinaPřihlášení do IS MU

Průkaz ISIC na Filozofické fakultě - první vydání

Tato nabídka není nyní v prodeji.

    V souladu se zákonem o vysokých školách, který stanoví jako jeden z dokladů o studiu průkaz studenta, je studentům prezenčního studia vydávána Mezinárodní identifikační karta, která slouží:

    • k prokazování příslušnosti k MU,
    • k identifikaci při vstupu do počítačové učebny a do knihovny (karta je automaticky aktivována),
    • při používání kopírek a tiskáren (nutno předplatit tuto službu v dobíjecím automatu),
    • k identifikaci vůči stravovacímu systému v menzách (po složení hotovosti na pokladně menzy nebo bufetu provozovaného menzou).

    První vydání. Určeno pro studenty nastupující do prezenčního studia na Filozofické fakultě.
    Karta Vám bude vyrobena pouze tehdy, pokud budete mít zavedenou fotografii v IS MU.
    Průkaz bude vydán po absolvovaném školení BOZP, v případě promeškání lhůty proti podepsanému prohlášení Seznámení začínajících studentů s podmínkami PO a BOZP na FF MU.

    Vyzvednutí karty: Objednanou a řádně zaplacenou kartu si vyzvedněte v úředních hodinách na studijním oddělení Filozofické fakulty nejdříve 14 dní od připsání platby.
    Zda byla Vaše platba řádně připsána, zjistíte ve svých objednávkách pod odkazem Moje objednávky. Připsání platby může trvat až 3 dny.

    Karty jsou do tisku zasílány automaticky dle zaplacených objednávek pouze v období červenec - září. Pokud kartu zaplatíte mimo toto období, prosím kontaktujte SO FF a požádejte o individuální vydání Vaší karty.

    Platnost: Průkaz je možno zakoupit pouze na zvolený školní rok nejdéle do konce kalendářního roku následujícího. Platnost je tedy stanovena vždy nejdříve od září zvoleného školního roku a trvá do prosince následujícího kalendářního roku – může tedy být dle volby 4 až 16 měsíců, a to podle data vydání, není automaticky stanovena na 12 kalendářních měsíců od vystavení.

Celková cena: 180 Kč vč. DPH