Culinaria

RSS

Culinaria je místem se spoustou dobrého jídla a pochoutek. Nahlédněte do mé kuchyně, přečtěte si recepty a třeba i něco zkuste ukuchtit.

Má kuchyně je inspirovaná slunnou Itálií, Jamie Oliverem a časopisem Apetit. Naleznete zde nejen převzaté a odzkoušené recepty, ale i recepty mnou upravené. Nepůjde jen o italskou kuchyni, objeví se zde i jídla česká, francouzská a další, vše doplněné vlastními fotografiemi. Časem přibudou také užitečné tipy a triky pro přípravu chutných jídel.

Bon appétit!

Blog owners: Mgr. Filip Daněk, 172518, Mgr. Jitka Daňková, 173357
Old posts
Category
Blog owners: Mgr. Filip Daněk, 172518, Mgr. Jitka Daňková, 173357
Right to read: anyone on the Internet
Right to post comments: anyone logged in the IS
11. 3.
2012

Domácí burger

Interesting | 4 | 4
Mgr. Filip Daněk (CVT FI MU), učo 172518
Secondi di carne
Domácí burger – náhled Název: Domácí burger
Kategorie: Secondi di carne (Pokrmy z masa, steaky)
Inspirace: Jamie Oliver
Náročnost: Středně těžké
Počet porcí: 4
Popis: Tak dobrý, jak si ho uděláte

whole entry

Not read yet0 commentspermalink
30. 12.
2009

Bistecca di maiale

Amusing | 2 | 2
Mgr. Filip Daněk (CVT FI MU), učo 172518
Secondi di carne
Bistecca di maiale – náhled Název: Bistecca di maiale
Kategorie: Secondi di carne (Pokrmy z masa, steaky)
Inspirace: Výběr masa v masně
Náročnost: Lehké
Počet porcí: 2
Popis: Steak z vepřové krkovičky

whole entry

Not read yet0 commentspermalink
12. 12.
2009

Filetto di maiale

Interesting | 4 | 4
Mgr. Filip Daněk (CVT FI MU), učo 172518
Secondi di carne
Filetto di maiale – náhled Název: Filetto di maiale
Kategorie: Secondi di carne (Pokrmy z masa, steaky)
Inspirace: Letní grilování
Náročnost: Středně těžké
Počet porcí: 2
Popis: Vepřová panenka

whole entry

Not read yet0 commentspermalink
22. 9.
2009

Pollo alla griglia

Not rated yet.
Mgr. Filip Daněk (CVT FI MU), učo 172518
Secondi di carne
Pollo alla griglia – náhled Název: Pollo alla griglia
Kategorie: Secondi di carne (Pokrmy z masa, steaky)
Inspirace: Dávná dovolená v Řecku
Náročnost: Velmi lehké
Počet porcí: 2
Popis: Kuřecí čtvrtky na grilu

whole entry

Not read yet0 commentspermalink