Novinky a zajímavosti ze světa IS MU

RSS Máte-li zájem, přihlaste se k odběru novinek e-mailem. Novinky můžete odebírat také pomocí RSS nebo si zařaďte blog mezi sledované, pokud jste uživatel IS MU.
This blog is written by
PhotographsFI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Blog owners: FI:Vývojový tým IS MU, Mgr. Eva Zárybnická, 206552
Right to read: anyone on the Internet, a specific group of users: FI:CVT FI
Right to post comments: a specific group of users: FI:CVT FI
13. 6.
2022

Hromadný výběr přihlášek v nové verzi

  • RSS
Informative | 1 | 1
Novinky

E-přihláška ke studiu je již několik let dostupná v responzivním designu pro podporu práce na mobilních zařízeních. Nyní zveřejnil Vývojový tým Informačního systému Masarykovy univerzity (IS MU) také novou podobu pokročilého hromadného výběru přihlášek, která přináší pracovníkům studijního oddělení pohodlnější a pokročilejší práci s přihláškami.

Pro práci s přihláškami je potřeba nejprve zvolit požadovaný běh pomocí symbolu tužky vedle názvu aktuálně zvoleného běhu.

Obr. 1: Výběr běhu

Nové nastavení je barevně rozlišeno, aby bylo přehlednější již při prvním náhledu. Kritéria, která byla zvolena, jsou vždy označena zelenou fajfkou a s každým dalším zvoleným kritériem se v pravém sloupci zobrazí nový stejnojmenný řádek v rámci sekce vybrané filtry. Výhodou této oddělené sekce je to, že při pohybu po stránce Vám zůstává ukotvena na místě a není potřeba dlouze dohledávat, která kritéria jsou použita.

Obr. 2: Barevné rozdělení kategorií a postranní panel

Výsledek vyhledávání se zobrazí v horní části formou lišty. Výběry je možné ukládat pro další práci nebo vzájemně kombinovat operacemi “a zároveň”, “nebo” či “mínus”. S výběrem je poté možné dále pracovat pomocí volby požadované operace.

Obr. 3: Horní lišta s výběrem přihlášek a seznam operací

O aplikaci E-přihláška jsme dříve informovali v novince E-přihláška v nové verzi.

Not read yet0 commentspermalink
« Redesign agendy EVAK (13. 6. 2022 09:58) | Rozcestník e-kurzů na Elportále v líbivějším "kabátku" » (13. 6. 2022 10:13)

No comments have been posted yet.