bp907 The basic of food biochemistry

Faculty of Sports Studies
Autumn 2006
Extent and Intensity
1/0. 1 credit(s). Type of Completion: z (credit).
Guaranteed by
Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D.
Department of Health Promotion – Faculty of Sports Studies
Timetable of Seminar Groups
bp907/1: Mon 10:00–10:45 U211
Course Enrolment Limitations
The course is offered to students of any study field.
Course objectives (in Czech)
Prvkové složení živé hmoty, látkové složení živé hmoty, sacharidy, lipidy, bílkoviny,
Samostudium: V každé oblasti bude odpřednášena nejobtížnější část učiva a zadány úkoly pro samostudium. Kontrola úkolů je zahrnuta v závěrečné zkoušce.
Syllabus
  • Prvkové složení živé hmoty, látkové složení živé hmoty, sacharidy, lipidy, bílkoviny,
  • Samostudium: V každé oblasti bude odpřednášena nejobtížnější část učiva a zadány úkoly pro samostudium. Kontrola úkolů je zahrnuta v závěrečné zkoušce.
Literature
  • DOUBRAVA, Jaroslav, Josef V. KOŠTÍŘ and Jiří POSPÍŠIL. Základy biochemie. 1. vyd. Praha: Státní pedagogické nakladatelství, 1984, 269 s. info
  • KARLSON, Peter. Základy biochemie. Translated by Jan Kocourek - Sylva Leblová. 3., přeprac. vyd. Praha: Academia, 1981, 501 s. info
Assessment methods (in Czech)
Předmět je zakončen ústní zkouškou.
Language of instruction
Czech
The course is also listed under the following terms Autumn 2010, Autumn 2011.
  • Enrolment Statistics (Autumn 2006, recent)
  • Permalink: https://is.muni.cz/course/fsps/autumn2006/bp907