FSpS:ct727 Sports nutrition I - Course Information
ct727 Sports nutrition I
Faculty of Sports StudiesAutumn 2006
- Extent and Intensity
- 8/0. 2 credit(s). Type of Completion: z (credit).
- Teacher(s)
- Mgr. Lucie Mandelová, Ph.D. (lecturer), Mgr. Lucie Mandelová, Ph.D. (deputy)
- Guaranteed by
- Ing. Iva Hrnčiříková, Ph.D.
- Course Enrolment Limitations
- The course is only offered to the students of the study fields the course is directly associated with.
- fields of study / plans the course is directly associated with
- Regeneration and Nutrition in Sport (programme FSpS, B-TV)
- Syllabus (in Czech)
- 1. úvod - význam výživy ve sportu 2. Energetická bilance 3. Sacharidy 4. Bílkoviny 5. Tuky 6. Vitaminy 7. Minerální látky 8. Voda,vodní bilance pitný režim 9. Doplňky výživy 10. DOplňky výživy 11. Výživa před, při a po tréninku 12. Výživa ve sportu u specifických skupin obyvatel 13. Zápočet
- Assessment methods (in Czech)
- ukončneí - zápočet - zápočtová písemka
- Language of instruction
- Czech
- Further Comments
- Study Materials
- Enrolment Statistics (recent)
- Permalink: https://is.muni.cz/course/fsps/autumn2006/ct727