ct727 Sports nutrition I

Faculty of Sports Studies
Autumn 2006
Extent and Intensity
8/0. 2 credit(s). Type of Completion: z (credit).
Teacher(s)
Mgr. Lucie Mandelová, Ph.D. (lecturer), Mgr. Lucie Mandelová, Ph.D. (deputy)
Guaranteed by
Ing. Iva Hrnčiříková, Ph.D.
Course Enrolment Limitations
The course is only offered to the students of the study fields the course is directly associated with.
fields of study / plans the course is directly associated with
Syllabus (in Czech)
  • 1. úvod - význam výživy ve sportu 2. Energetická bilance 3. Sacharidy 4. Bílkoviny 5. Tuky 6. Vitaminy 7. Minerální látky 8. Voda,vodní bilance pitný režim 9. Doplňky výživy 10. DOplňky výživy 11. Výživa před, při a po tréninku 12. Výživa ve sportu u specifických skupin obyvatel 13. Zápočet
Assessment methods (in Czech)
ukončneí - zápočet - zápočtová písemka
Language of instruction
Czech
Further Comments
Study Materials
The course is also listed under the following terms Autumn 2005.
  • Enrolment Statistics (recent)
  • Permalink: https://is.muni.cz/course/fsps/autumn2006/ct727