OVR4_SVCL Human Diet Seminar

Faculty of Education
Spring 2000
Extent and Intensity
0/1/0. 1 credit(s). Type of Completion: z (credit).
Teacher(s)
Kotulán (seminar tutor)
Guaranteed by
PhDr. Jiří Pelán
Department of Technical Education and Information Science – Faculty of Education
Prerequisites (in Czech)
NOW ( OVR4_VCL Human Diet )
Course Enrolment Limitations
The course is offered to students of any study field.
Syllabus (in Czech)
  • Výživa a zdraví. Zdravotní rizika spjatá s výživou. Ekologie výroby potravin, šíření cizorodých látek prostřednictvím potravinových řetězců. Výživová doporučení, spotřeba. Zvláštnosti výživy dětí. Stravovací režim. Výchova ke zdravé výživě. Nutriční výchova dospělých.
Assessment methods (in Czech)
Typ výuky: seminář
Language of instruction
Czech
Further Comments
The course is taught annually.
The course is taught: every week.
The course is also listed under the following terms Spring 2001.
  • Enrolment Statistics (Spring 2000, recent)
  • Permalink: https://is.muni.cz/course/ped/spring2000/OVR4_SVCL