Váháte, zda si vybrat tento studijní program? Zeptejte se nás na podrobnosti! - Studijní program: Anglický jazyk a literatura - Diskuse
Máte nejasnosti ohledně toho, jak studium v tomto programu probíhá?
Zajímá vás, co vás v rámci tohoto studia čeká?
Volíte mezi příbuznými programy a potřebujete více podrobností?
Tápete, jakým směrem se může po absolvování tohoto programu ubírat vaše kariéra?
Neváhejte se zeptat na cokoli, co vás ohledně náplně vybraného programu zajímá!
Toto fórum neslouží pro dotazy spojené s administrativou přijímacího řízení, ty směřujte na e-mail: prihlaska@muni.cz, nebo se podívejte na nejčastěji kladené otázky a odpovědi: http://is.muni.cz/prihlaska/faq/.
Dobrý den, jsem studentkou 1. ročníku Sdružených uměnovědných studií a měla bych zájem si přidat druhý obor a to právě angličtinu. Chtěla jsem se tedy zeptat, jak bych měla postupovat a jaké jsou podmínky pro přijetí. Zda musím absolvovat TSP, nebo pouze oborový test? Byla jsem totiž přijata na základě prospěchu, a tak nevím, jestli musím absolvovat TSP.
Předem děkuji za odpověď.
Předem děkuji za odpověď.
Dobry den, pro prijeti na obor, at uz v hlavnim nebo vedlejsim studijnim planu, musite nejprve slozit prijimaci zkousku k nam na KAA. Ta se sklada z TSP a oboroveho testu, cili ted v dubnu udelat prijimacky (oborovy test delame 26. dubna 2025). Ledaze byste k nam prijimacky zkousela treba uz vloni a pak nenastoupila, to byste si mohla anglistiku pouze pridat zadosti. S pozdravem,
Martina Horakova
Martina Horakova