6. 2. 2019 02:13nové

Máte nejasnosti ohledně toho, jak studium v tomto programu probíhá?

Zajímá vás, co vás v rámci tohoto studia čeká?

Volíte mezi příbuznými programy a potřebujete více podrobností?

Tápete, jakým směrem se může po absolvování tohoto programu ubírat vaše kariéra?

Neváhejte se zeptat na cokoli, co vás ohledně náplně vybraného programu zajímá!


Toto fórum neslouží pro dotazy spojené s administrativou přijímacího řízení, ty směřujte na e-mail: prihlaska@muni.cz, nebo se podívejte na nejčastěji kladené otázky a odpovědi: http://is.muni.cz/prihlaska/faq/.

Jana Vílková
změněno 1. srpna v 19:50 nové

Vážený pane docente,

jsem absolventkou studijního programu “Právo a právní věda”. V rámci svého předchozího studia jsem absolvovala více než 20 kreditů za rozmanité společenskovědní předměty. Nesplňuji však podmínku dalších 20 kreditů za předměty filozofického rázu. V součtu disponuji 14 kredity za filozofické předměty z předchozího studia.

Podmínky pro udělení výjimky (20 kreditů za filozofické předměty, 20 kreditů za společenskovědní předměty) tedy aktuálně nesplňuji. Chtěla bych se však zeptat, zda je možné mezi těch 20 kreditů za filozofické předměty započítat i kredity získané za filozofické předměty v rámci celoživotního vzdělávání?

Potvrzení o absolvování filozofických předmětů a jejich kreditovém ohodnocení v rámci CŽV bych přiložila společně s výpisem z předchozího studia “Práva a právní vědy” do přihlášky.

Předem děkuji za Vaši odpověď.

S pozdravem
Jana Vílková
2. srpna v 10:03nové
-1/1
Vážená paní Vílková,
pro přesnou odpověď na Váš dotaz bych potřeboval nahlédnout do výpisu z Vašeho studia. Z něj by mělo být patrné, které filozofické a společenskovědní předměty jste absolvovala a zda jste dosáhla požadovaného počtu kreditů v příslušné skladbě. Díky tomu Vám mohu následně přesně říci, zda byste nutnou podmínku pro podání přihlášky splňovala.