Specifické dotazy - Filozofická fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2011 - Discussion forum
Tereza Čechová,
dodatečně přijata..
kompresor- dodatečně přijata..
Dobrý den, mám dotaz, hlásila jsem se na FF ruský jazyk a literatura a byla jsem nepřijata. dnes se mi v přihlášce objevilo- "Přijata na jiný oboro v rámci programu- Ukrajinský jazyk a lit." Může mi to někdo vysvětlit? Mám to brát jakože jsem prostě přijata na ukrajinštinu, dojde mi dopis a půjdu k zápisu? Děkuji.
29. 7. 2011 16:51.08, , učo- Re: dodatečně přijata..
Dobrý deň, Filozofická fakulta dodatočne prijímala ďalších uchádzačov. Boli ste prijatá na iný odbor v rámci toho istého študijného programu, na ukrajinčinu. Príde Vám aj písomné vyrozumenie poštou, spolu s pozvánkou na zápis.
29. 7. 2011 16:57.34, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: dodatečně přijata..
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jakým způsobem se dodatečně přijímalo na filozofickkou fakultu? V rámci celé fakulty? Nebo jen na některé obory? Hlásila jsem se na Baltistiku, a jsem pátá pod čarou. Tak už asi není šance že by se na můj obor ještě přijímalo, že? Děkuji.
1. 8. 2011 17:32.43, , učo- Re: dodatečně přijata..
Dobrý deň, prijímalo sa v rámci celej fakulty, na konkrétne odbory, kde sa tak rozhodlo. Baltistika medzi nimi nebola, na Vašom mieste by som tak už na ďalšie dodatočné prijímanie nespoliehala.
1. 8. 2011 19:09.54, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351
Dobry den,
bola som prijata na odbory Estetika a Fran.jazyk a literatura, ktore som si
spojila (pocas zapisu) do dvojoboroveho studia. Vcera som sa vsak dozvedela,ze
som bola dodatocne prijata aj na 3.odbor : dejiny umenia. Mozem si teraz vymenit
Dejiny umenia za Estetiku? Ak ano, co je preto potrebne urobit?
Dakujem za Vasu odpoved.
bola som prijata na odbory Estetika a Fran.jazyk a literatura, ktore som si
spojila (pocas zapisu) do dvojoboroveho studia. Vcera som sa vsak dozvedela,ze
som bola dodatocne prijata aj na 3.odbor : dejiny umenia. Mozem si teraz vymenit
Dejiny umenia za Estetiku? Ak ano, co je preto potrebne urobit?
Dakujem za Vasu odpoved.