Specifické dotazy - Pedagogická fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2011 - Diskuse
Žaneta Hrubešová,
Zápis
Dobrý den, nikde jsem nenašla, kdy se bude konat zápis do studia(pedag.fakulta). Nevíte to někdo?
Žaneta Hrubešová,
kompresor
- Re: Zápis
Ještě bych měla jeden dotaz. Posílala jsem e-mail(na který mi ještě nepřišla odpověď), že se zápisu nemohu zúčastnit, protože budu v cizině a hodně těžko bych se sem dostávala. Mám učitelství pro 1.stupeň ZŠ prezenční formu. Na zápis do prezenčního studia se dostavit nemůžu, ale když bude zápis do kombinovaného studia, tak už budu zpátky v ČR, mohla bych přijít na zápis tam?
26. 5. 2011 18:27.15, , učo- Re: Zápis
Toto musíte riešiť priamo so študijným oddelením konkrétnej fakulty. Počkajte si, prosím, na odpoveď z PdF.
27. 5. 2011 17:57.12, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Zápis
Dobrý den, už jsem se tam dovolala a mám to s nimi vyřešeno. Ale není mi jasné, když splnomocním 3. osobu jak to bude s průkazkou ISIC??? Dostanu jí také?
28. 5. 2011 12:45.45, , učo- Re: Zápis
Dobrý deň, splnomocnenec Vás len zapíše ku štúdiu a prevezme za Vás prihlasovacie údaje pre IS (číslo a heslo potrebné pre prihlásenie). ISIC si vybavíte až po Vašom návrate. Pôjdete sa dať odfotiť, bližšie pokyny tu http://www.muni.cz/ics/services/photo?lang=cs a ISIC Vám bude vystavený následne.
28. 5. 2011 12:50.26, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Zápis
Děkuji, a bude někde zveřejněn nějáký rádce pro zapisování rozvrhů? Nebo to se dozví lidé jen u zápisu?
28. 5. 2011 13:00.04, , učo- Re: Zápis
Predmety 1. semestru (povinné) Vám budú zaregistrované študijným oddelením PdF. Po zápise bude nasledovať inštruktáž práce s ISom (Informačným systémom MU), ale to, že ju vynecháte nie je zásadný problém. IS je pomerne intuitívny, po prihlásení sa doň máte možnosť si všetko preklikať sama, žiadne veľké škody by ste napáchať nemali, štúdium si jedným kliknutím v ISe nezrušíte :) Veľa informácií máte už teraz uvedených na webe PdF. Napr. študijné katalógy sú tu http://www.ped.muni.cz/studium/bc-a-mgr-studium/studijni-katalog/ Rozvrhy následne aj tu http://www.ped.muni.cz/studium/bc-a-mgr-studium/rozvrhy/ Ďalšie dôležité informácie nájdete tu http://www.ped.muni.cz/studium/bc-a-mgr-studium/registrace-a-zapis/.
28. 5. 2011 13:10.42, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Zápis
Mockrát děkuji:)Poslední otázka: Rozvrh mi tedy PdF určí sama ano? To znamená, že já si tam akorát přidám povinně volitelné a volitelné předměty? Jelikož bych chtěla ještě studovat kombinovanou formu na PrF Právo a podnikání, tak mám strach, aby se mi některé předměty nekryly. (Vím, že na komb.formě výuka probíhá v určitých blocích, ale i tak). A ještě-nikam jsem zatím neuváděla jaký jazyk chci studovat, popř. že bych chtěla zaměření na výtvarnou výchovu. To až při zápise?
28. 5. 2011 13:54.30, , učo- Re: Zápis
PdF Vám len zaregistruje povinné predmety. Ak budete mať záujem o akékoľvek ďalšie, zaregistrujete si ich sami. Seminárne skupiny/cvičenia k predmetom si budete môcť, v rámci možností, zvoliť sami tiež. Prípadné prekrývanie rozvrhov obvykle ide vyriesšiť dohovorom na fakultách, priamo s vyučujúcimi. Výber cudzieho jazyku je na Vás, zaregistrujete si ten, o ktorý máte záujem. Ad zameranie, obráťte sa priamo na PdF, to bohužiaľ netuším ako funguje.
28. 5. 2011 14:00.21, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Zápis
Mnohokrát děkuji:) Plná moc-je jedno jak ji napíšu(když bude obsahovat me jmeno, ř.č., adresu a to samé i u zmocněného), nebo je někde ke stažení ukázkový formulář?
28. 5. 2011 14:03.05, , učo- Re: Zápis
PdF nemá na plnú moc žiaden konkrétny vzor. Mala by tak postačiť generálna plná moc, pre istotu úradne overená. Vzory sa dajú nájsť aj na internete.
28. 5. 2011 14:05.51, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Zápis
Dobrý den, chci se zeptat, zda když už na Masyrykově univerzitě studuji a jdu na další zápis, zda se nemusím znovu fotit a zda budu mít to stejné UČO, tedy jestli nebudu mít jakoby dvě přihlašovací jména a hesla na IS. Děkuji za odpověď.
30. 5. 2011 15:15.44, Monika Menšíková (stud FF MU), učo 350246
Dobrý deň,
UČO a heslo Vám zostávajú pôvodné, aj ISIC.Prefotiť sa samozrejme môžete ísť, ale len ak by ste chceli.
Jana Ocetníková,
Mohla bych se ještě zeptat, když už na MU studuji, zda mám na zápis znovu nosit
kopii maturitního vysvědčení? A jak postupovat, pokud už jsem v IS
zaregistrovaná? Oznamuje se to na zápise, nebo to hlásit nemusím?
kopii maturitního vysvědčení? A jak postupovat, pokud už jsem v IS
zaregistrovaná? Oznamuje se to na zápise, nebo to hlásit nemusím?
Overenú kópiu maturitného vysvedčenia priniesť musíte aj tak.
Študijné oddelenie bude vedieť, že už ste študent MU, nemusíte to oznamovať.
Študijné oddelenie bude vedieť, že už ste študent MU, nemusíte to oznamovať.
Dobrý den,
pokud jsem na MU již studoval a předchozí studium přerušil, můžu také používatpůvodní UČO a ISIC kartu? (samozřejmě po zakoupení nové revalidační známky)?
Děkuji
Dobrý deň,
áno, UČO Vám zostáva.A aj ISIC by mal ostať funkčný. Revalidačná prelepka má vplyv iba na
poskytovanie zliav tretími stranami. Pre fungovanie len na univerzite (knižnica,
menza, otváranie dverí) ju nepotrebujete.