Ubytování - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2011 - Discussion forum
Zrušenie koleje
kompresor- Zrušenie koleje
Dobrý deň. Bola mi pridelená kolej, ale nechcem na nej bývať. Kauciu ešte nemám zaplatenú. Mám nechať rezerváciu jednoducho prepadnúť, alebo mám písať email na skm o zrušenie rezervácie? Ďakujem za odpoveď
9. 8. 2011 23:16.18, Veronika Lengyelová (stud FF MU), učo 400326- Re: Zrušenie koleje
Dobrý deň, pokiaľ už nemáte o internát záujem, na SKM výslovne písať nemusíte. "Studentovi, který se v určeném termínu nepředubytuje nebo neuhradí rezervační kauci, bude přidělené lůžko bez náhrady zrušeno." Termín je do konca augusta.
11. 8. 2011 14:57.51, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Zrušenie koleje
Dobrý deň, tiež nemám záujem o kolej, chcem aby prepadla. Ale keď som si vybavoval izbu na Tvrdého (pridelená kolej), po zajednaní izby som elektronicky podpísal zmluvu(viete o čom hovorím). Je to nejaký problém, ak chcem aby mi kolej prepadla? Stačí nezaplatiť kauci alebo v tomto prípade musím poslať žiadosť o zrušenie. Ďakujem
25. 8. 2011 21:24.03, , učo
Dobrý deň,
podľa info z webu SKM by malo stačiť ak nezaplatíte rezervačnú kauciu, apridelený internát Vám automaticky po 31. 8. prepadne.