Odvolání - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2012 - Discussion forum
Pavlína Křivonožková,
Přihláška na celoživotní vzdělávání
kompresor- Přihláška na celoživotní vzdělávání
Dobrý den, protože jsem nebyla přijata na speciální pedagogiku z kapacitních důvodů byla mi zaslána přihláška na celoživotní vzdělávání - obor speciální pedagogika. Přihláška má být zaslána do 31.8.2012, ale já podala ještě odvolání. Chtěla jsem se tímto zeptat na pár věcí:1)je možné se přihlásit k celoživotnímu vzdělávání, ale pokud mi vyjde odvolaní, tak se následně odhlásit? Termínově to totiž vychází stejně. 2) pokud začnu studovat formu celoživotního vzdělávání a dosáhnu takového počtu kreditu abych mohla být v dalším akademickém roce přijata do normální formy studia bez přijímacího řízení, započítá se mi tento rok, nebo budu začínat od 1. ročníku? Předem děkuji za odpověď
20. 6. 2012 15:09.08, , učo- Re: Přihláška na celoživotní vzdělávání
Dobrý deň, dovoľte mi len podotknúť, že na to, aby mohlo byť vašej žiadosti ("odvolaniu") vyhovené, museli by ste úspešne napadnúť a spochybniť prijímacie testy. Iné dôvody sa v zásade nepripúšťajú -> http://www.muni.cz/admission/bachelor_appeals/ "V přezkumném řízení nelze přihlížet k důvodům, jakými jsou např. velký zájem o studium zvoleného oboru, výborné výsledky na střední škole, předchozí praxe v oboru, jazykové a jiné zkoušky, rodinná tradice, pozdní příchod na písemnou přijímací zkoušku, subjektivní pocity a dojmy týkající se přijímacího řízení apod." Výsledok tohto prieskumu bude na PdF známy po 17.8.2012, viď harmonogram na vyššie uvedenom odkaze. "Odhlásenie" z CŽV nie je možné. Zmluvu o CŽV budete ale podpisovať až po 31.8.2012 (keďže vtedy len končí zber prihlášok), takže termíny Vám nekolidujú. 2. Typicky áno. Príp. si fakulta môže stanoviť aj iné podmienky takéhoto prechodu - získať istý počet kreditov, príp. dosiahnuť istý študijný prospech. Detaily nájdete na webe fakulty.
20. 6. 2012 15:15.04, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Přihláška na celoživotní vzdělávání
Podmínky odvolání jsem četla a chápu. Spíše doufám,v uvolnění nějakých míst a o možnost přijetí dalších uchazečů na ty to volná místa. Děkuji za odpověď hezký den
20. 6. 2012 15:33.47, , učo
No, v tom prípade ste ale túto žiadosť podávať nemuseli.
O Vašej žiadosti sa bude rozhodovať v samostatnom konaní, až 17.8.2012, pričom
dodatočný posun a prijatie ďalších uchádzačov môže nastať aj pred touto dobou...
uchazeči dle pořadí dosaženého u přijímací zkoušky bez ohledu na to, zda uchazeč
podal žádost o přezkoumání rozhodnutí děkana či nikoliv."