Odvolání - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2012 - Discussion forum
Michaela Fišerová,
Dodatečné přijetí ESF
kompresor- Dodatečné přijetí ESF
Dobrý den, nevíte, zda dobírali studenty pod čarou na ESF, navazující magisterské studium, konkrétně obor Hospodářská politika a mezinárodní vztahy? Jsem osmá pod čarou a pro přijetí mi chyběly 3 body. Případně může se tak ještě stát?? Děkuji za odpověď.
27. 8. 2012 16:09.00, , učo- Re: Dodatečné přijetí ESF
Dobrý deň, na nMgr. štúdium na ESF sa dodatočne neprijímalo. Tak či onak, podľa zápisu prijímacej komisie -> http://is.muni.cz/do/econ/uredni_deska/PrijRiz/33725424/Prijimaci_komise_nav_2012-13_NMGR_zapis.pdf je stanovená hranica pre úspešné zloženie prijímacej skúšky 30 bodov. Pokiaľ uchádzač dosiahol menej než 30 bodov, nesplnil podmienky prijímacieho konania, a nemôže byť prijatý ku štúdiu, a to ani v prípade, že by sa na daný odbor dodatočne prijímalo. Mrzí ma to, ale na vašom mieste teda nie je na dodatočné prijatie šanca.
27. 8. 2012 16:19.34, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Dodatečné přijetí ESF
Aha, to mě překvapuje, protože v ISu mám napsáno, že jsem nebyla přijata pro nedostatečnou kapacitu oboru. I tak děkuji za odpověď.
27. 8. 2012 16:23.48, , učo
Máte podané celkom dve prihlášky.
V jednej ste dosiahli pod túto hranicu (tam je prípadné prijatie bezpredmetné),
v jednej ste nad ňou.
rozhodnutia čas cca do polovice septembra (potom už začína semester a študenti
musia do tej doby absolvovať zápis ku štúdiu).