Odvolání - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2012 - Discussion forum
Barbora Čechová,
Výsledky odvolání na FF
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, kdy vzhledem k prázdninovému provozu mohu očekávátvýsledek přezkumné komise FF (24.8.) v mé e-přihlášce.
Předem děkuji za odpověď.
Dobrý deň,
FF má klasické úradné hodiny, ako počas akademického roku.Keďže ale rozhodnutie prieskumnej komisie bolo vydané v piatok, v prihláškach sa
zrejme objaví až počas budúceho týždňa. V prípade ďalších otázok sa obráťte
priamo na SO FF, http://www.phil.muni.cz/wff/home/orgstru/so/.
Michaela Fišerová,
Dodatečné přijetí ESF
kompresor- Dodatečné přijetí ESF
Dobrý den, nevíte, zda dobírali studenty pod čarou na ESF, navazující magisterské studium, konkrétně obor Hospodářská politika a mezinárodní vztahy? Jsem osmá pod čarou a pro přijetí mi chyběly 3 body. Případně může se tak ještě stát?? Děkuji za odpověď.
27. 8. 2012 16:09.00, , učo- Re: Dodatečné přijetí ESF
Dobrý deň, na nMgr. štúdium na ESF sa dodatočne neprijímalo. Tak či onak, podľa zápisu prijímacej komisie -> http://is.muni.cz/do/econ/uredni_deska/PrijRiz/33725424/Prijimaci_komise_nav_2012-13_NMGR_zapis.pdf je stanovená hranica pre úspešné zloženie prijímacej skúšky 30 bodov. Pokiaľ uchádzač dosiahol menej než 30 bodov, nesplnil podmienky prijímacieho konania, a nemôže byť prijatý ku štúdiu, a to ani v prípade, že by sa na daný odbor dodatočne prijímalo. Mrzí ma to, ale na vašom mieste teda nie je na dodatočné prijatie šanca.
27. 8. 2012 16:19.34, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Dodatečné přijetí ESF
Aha, to mě překvapuje, protože v ISu mám napsáno, že jsem nebyla přijata pro nedostatečnou kapacitu oboru. I tak děkuji za odpověď.
27. 8. 2012 16:23.48, , učo
Máte podané celkom dve prihlášky.
V jednej ste dosiahli pod túto hranicu (tam je prípadné prijatie bezpredmetné),
v jednej ste nad ňou.
rozhodnutia čas cca do polovice septembra (potom už začína semester a študenti
musia do tej doby absolvovať zápis ku štúdiu).
Nikola Svobodová,
FF- dobírání
Dobrý den,chtěla jsem se jen zeptat,zda-li letos FF dobírala na jeden z oborů chorvatský
jazyk a literatura nebo německý jazyk a literatura?
Děkuji za odpověď
Dobrý deň,
nie, ani na jeden z týchto odborov nebol nikto dodatočne prijatý.
Lenka Zimolová,
Studenti pod čarou
kompresor- Studenti pod čarou
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda nabírali studenty pod čarou na oboru Sociální pedagogika a poradenství na Filozofické fakultě. Předem děkuji za odpověď.
29. 8. 2012 11:39.46, , učo- Re: Studenti pod čarou
Dobrý deň, nie.
29. 8. 2012 11:50.42, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Studenti pod čarou
A je ještě nějaká šance, že nabírat budou? Nebo rozhodnutí už je definitivní?
29. 8. 2012 12:03.31, , učo
Dodatočné prijímanie už prebehlo. Nie na každý odbor sa prijímali ďalší
uchádzači. Rozhodnutie fakulty je definitívne, na žiadne Bc. odbory už pre ak.
rok 2012/2013 na FF sa už prijímať nebude.
uchádzači. Rozhodnutie fakulty je definitívne, na žiadne Bc. odbory už pre ak.
rok 2012/2013 na FF sa už prijímať nebude.
Aneta Mrázová,
Pod ciarou
Dobrý deň,chcem sa spýtať,keď som bola na prírodovedeckej fakulte na obore antropológia
pod čiarou ako sa dozviem pokiaľ by sa poradie posunulo a ja by som bola náhodou
prijatá?
za odpoveď ďakujem
Dobrý den,
nebyla jste ke studiu přijata pro neprospěch u přijímací zkoušky, není tedymožné, abyste byla dodatečně přijata ke studiu v případě, že by se fakulta
rozhodla dodatečně přijmout další uchazeče v pořadí.
Obecné info: V případě, že se některá fakulta rozhodne na vybrané obory
dodatečně přijmout další uchazeče v pořadí, bude tyto uchazeče kontaktovat
poštou, e-mailem nebo telefonicky. Uchazeči se také dozví tuto informaci ze své
e-přihlášky. Je však pravděpodobné, že v tomto přijímacím řízení již k žádnému
dodatečnému přijímání nedojde.