Ostatní týkající se příjímacího řízení - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2012 - Discussion forum
Nela Radiměřská,
Percentil
Dobrý den. Koukala jsem se na tabulku s přehledem percentilu posledníhopřijatého uchazeče na pedagogické fakultě z minulého roku. Hlásila jsem se na
Pedagogické asistenství dějepisu pro základní školy + Pedagogické asistenství
občanské výchovy pro základní školy. Měla jsem percentil 59,27 a nebyla jsem
přijata. Ale v té tabulce byl poslední přijatý uchazeč s percentilem 23,45. Můžu
se tedy zeptat, jak je to možné? Děkuji za odpověď. Nela Radiměřská
Nela Radiměřská,
Řídila jsem se touhle tabulkou, vše jsem ověřila. tak nevím jestli jsem něco
neudělala špatně a propásla pak zápis, ale došlo mi pouze rozhodnutí s
nepřijetím.
A to si zjišťuješ až rok poté? Pokud ti došlo rozhodnutí o nepřijetí, tak je v
něm uvedno z jakého důvodu.
něm uvedno z jakého důvodu.
To rozhodnutí slečně určitě došlo, ale bylo teoreticky možné (předtím, než to
pan Žoudlík upřesnil), že nemuselo dojít případné "rozhodnutí o dodatečném
přijetí".
pan Žoudlík upřesnil), že nemuselo dojít případné "rozhodnutí o dodatečném
přijetí".
kompresor
- Re: Percentil
Dobrý den, omlouváme se, v odkazované tabulce zřejmě řádil šotek, který nám údaje v posledních třech sloupcích tabulky trošku popřeházel. Percentil posledního přijatého ke studiu Vámi zmiňované oborové kombinace byl 65,33. Děkujeme za upozornění.
13. 5. 2012 15:27.00, Mgr. Jiří Žoudlík (StudO RMU), učo 144953- Re: Percentil
Dobrý den, tato debata mě celkem zaujala. Myslím, že právě podle této tabulky se řídí nemálo uchazečů. Chyba se vždy může vloudit :) Ale jsou údaje v tabulce teď již opravené a odpovídají stavu z loňského roku? Pokud ne, zajímal by mne konečný součet bodů posledního přijatého na kombinovanou formu studia oboru Pedagogické asistenství německého jazyka a literatury pro ZŠ a Pedagogické asistenství anglického jazyka a literatury pro ZŠ. Dle tabulky získal loni poslední přijatý celkem 37,349 bodů. Bylo tomu skutečně tak? Děkuji za odpověď.
13. 5. 2012 16:14.09, Marie Bradáčová (stud PdF MU), učo 76726- Re: Percentil
Dobrý den, je neděle, navíc já nejsem ten, kdo tabulky tvoří. Nesrovnalosti jsem však nahlásil a věřím, že informace budou v nejbližší době opraveny. Děkujeme za pochopení.
13. 5. 2012 16:22.18, Mgr. Jiří Žoudlík (StudO RMU), učo 144953
Petra Hájková,
kompresor
- Re: Percentil
Dobrý den, chci se zeptat, jestli dáte vědět až se ty údaje v tabulce poupraví, ať nemáme klamné informace. Děkuji za odpověď. Petra Hájková
14. 5. 2012 11:42.01, , učo- Re: Percentil
Dobrý den, údaje již byly opraveny a jsou dostupné na http://is.muni.cz/do/rect/metodika/stud/prijriz/zpravy/podminky/Prijimaci_rizeni_PdF-BcMgr_-_zprava-podminky-n.pdf. Děkujeme za upozornění na nesrovnalosti a omlouváme se za chybu.
14. 5. 2012 22:57.31, Mgr. Jiří Žoudlík (StudO RMU), učo 144953- Re: Percentil
Děkuji za odkaz, zajímavé, jaké tam byly chyby. Pro ujištění bych se chtěla zeptat, zda je opravdu správně, že na obor Český jazyk a Hudební výchova se zaměřením na vzdělávání byl posl.přijatý uchazeč s percentilem 18.59? Zdá se mi to nějak málo a to tam je psáno TSP + OT. Tím pádem když mám percentil z TSP <50 mám reálnou šanci na přijetí i když by se mi ne zcela povedly oborové testy?
15. 5. 2012 21:38.40, , učo- Re: Percentil
měla bys reálnou šanci vloni... o letošních šancích to příliš mnoho nevypovídá
15. 5. 2012 21:48.23, Bc. Milan Malý (stud FSS MU), učo 273299- Re: Percentil
aha, snad se přeci nemohou tolik posunout "hranice" ? děkuji za odpověď :-)
15. 5. 2012 21:54.57, , učo- Re: Percentil
Čo by nemohli. Uchádzači o ESF z r. 2010 by mohli rozprávať, ako to vyskočilo proti 2009 (niektoré odbory na hranicu PrF. Byť v tom boli iné faktory, dopad to malo na všetkých).
15. 5. 2012 21:57.47, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Percentil
Z toho plyne jediné: Se učit, se učit, se učit :D Až do posledního dne před oborovým testem. Ale i tak moc děkuji za odpovědi a reakce Vaše i Vašich kolegů. Člověk si sice uvědomuje, že jistotu mu žádný loňský údaj nedá, ale nervy jsou nervy a asi je i přirozenou reakcí člověka v takové chvíli pošilhávat, jak vypadaly výsledky v minulých letech. Děláte toho pro uchazeče v tomto směru hodně. Máte můj velký dík :)
15. 5. 2012 22:35.41, Marie Bradáčová, učo 76726