Specifické dotazy - Přírodovědecká fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2012 - Discussion forum
Miriama Hlavatá,
prijatie bez prijímacích skúšok
kompresor- prijatie bez prijímacích skúšok
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či platí prijatie bez prijímacích skúšok iba na základe prospechu pri programe Chémia aj pre kombináciu oborov: Biologie se zaměřením na vzdělávání, Chemie se zaměřením na vzdělávání (bakalářské studium, forma: prezenční dvouoborové) ?
4. 12. 2011 19:49.33, , učo- Re: prijatie bez prijímacích skúšok
Dobrý deň, platí pre vás inormácia uvedená v druhej časti prehľadovej tabuľky - http://www.sci.muni.cz/cz/PriBc/Prijimaci-zkousky "DVOUOBOROVÉ STUDIUM: studium pouze na PřF - prospěch nebo olympiáda"
4. 12. 2011 22:37.41, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: prijatie bez prijímacích skúšok
chcela by som sa ešte opýtať, na priajetie bez pr.skúšok mám poslať prúvodku spolu so žiadosťou...prúvodku si mám vytlačiť rovno z tej stránky ako sa mi zobrazí a k "prikladám tieto materiály" mám potom dopísať perom žiadosť o prepáčenie prijímacích skúšok?
20. 12. 2011 16:35.51, , učo- Re: prijatie bez prijímacích skúšok
Presne tak. Sprievodku si vytlačíte priamo z e-prihlášky. Dopisovať perom, čo zasielate nemusíte, ale ak chcete, môžete. Na PřF sa zasielajú len žiadosti o odpustenie prijímacích skúšok, takže vám to nezamenia. Písomnú žiadosť o odpustenie prijímacej skúšky samozrejme zasielate tiež, ako samostatný dokument.
21. 12. 2011 09:09.33, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: prijatie bez prijímacích skúšok
Veľmi pekne Vám ďakujem. Ešte by som chcela vedieť, môžem adresu zadať takto? Studijní oddělení Kotlářská 267/2 611 37 Brno
25. 12. 2011 20:12.04, , učo- Re: prijatie bez prijímacích skúšok
Presný formát adresy máte uvedený aj na sprievodke, ktorú si vytlačíte. Malo by to vyzerať: "Studijní oddělení PřF MU Kotlářská 2 611 37 Brno"
26. 12. 2011 10:24.14, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: prijatie bez prijímacích skúšok
dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli existuje nějaký formulář žádosti o prominutí přijímacích zkoušek, popř. kde ho najít.
24. 1. 2012 21:08.15, , učo- Re: prijatie bez prijímacích skúšok
Dobrý deň, vzor žiadosti nejestvuje. Postačí ak bude žiadosť formulovaná stručne a jasne - o čo a na základe čoho žiadate. To zvládnete napísať aj sami.
24. 1. 2012 21:12.53, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: prijatie bez prijímacích skúšok
děkuji za odpověd, ale trochu mě zmátla, v e-přihlášce jsem se dostala právě ke kolonce s tímto tématem, a tak jsem ji zašrktla, ale nikde jsem neobjevila tabulku pro vyplnění známek a i kdyby tam byla, tak známky musí ještě potvrdit škola, jestli to dobře chápu. Toto potvrzení má být tedy součástí mnou zformulované písemné žádosti?
24. 1. 2012 21:36.31, , učo- Re: prijatie bez prijímacích skúšok
V e-prihláške máte po prihlásení sa v sekcii "Další osobní údaje" odsek "Středoškolské vysvědčení" a tam klikateľný odkaz "plnění/úprava". Presne tam je možnosť zadať 4 profilové predmety, a systém Vám automaticky prepočíta priemer. Postačí si potom vytlačiť zo systému túto tabuľku a nechať ju podpísať v škole. Plus, zároveň pri vypĺňaní predmetov je klikateľný odkaz na tlač sprievodky - sprievodný dokument, ktorý priložíte ku všetkým písomnostiam (potvrdený študijný priemer, žiadosť), aby sa jednoduchšie spárovali s Vašou prihláškou.
24. 1. 2012 21:50.51, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: prijatie bez prijímacích skúšok
ja by som sa chcel spýtať, že či sa dajú ospravedlniť prijímacie skúšky aj keď som zo Slovenska?
8. 2. 2012 19:20.33, , učo- Re: prijatie bez prijímacích skúšok
Samozrejme. Platia pre Vás rovnaké podmienky. V profilových predmetoch máte tým pádom namiesto českého jazyka slovenský jazyk.
8. 2. 2012 20:06.22, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: prijatie bez prijímacích skúšok
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či musím dať do profilových predmetov aj Slovenský jazyk a Literatúru? Nestačí, že som tam uviedol Anglický jazyk, Matematika, Informatika, Fyzika? Za skorú odpoveď ďakujem.
13. 2. 2012 14:14.09, , učo- Re: prijatie bez prijímacích skúšok
Dobrý deň, musíte uviesť známky _práve zo 4 predmetov_. Viď pokyny na http://www.sci.muni.cz/cz/PriBc/Prijimaci-zkousky/
13. 2. 2012 14:16.12, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351
Mária Sabolčíková,
Dobrý deň,
Chcela by som sa opýtať ak vypĺňam 4 profilové predmety a som zo Slovenska môžem
do nich zahrnúť ako profilový predmet Slovenský jazyk?
Chcela by som sa opýtať ak vypĺňam 4 profilové predmety a som zo Slovenska môžem
do nich zahrnúť ako profilový predmet Slovenský jazyk?