Specifické dotazy - Přírodovědecká fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2012 - Discussion forum
Lenka Brandejsová,
Dotaz ohledně délky zápisu, focení a instruktáže
kompresor- Dotaz ohledně délky zápisu, focení a instruktáže
Dobrý den, dnes mi přišel dopis s vyjádřením,že jsem přijatá na obor Finanční a pojistná matematika,s tím,že jsem přesunuta z programu Aplikovaná matematika do programu Matematika se stejným oborem Finanční a pojistná matematika.Takže na zápis se dostavím normálně na ten obor Finanční a pojistná matematika? V zápise jsem našla také, že focení proběhne v 11 a pak ve 14 hodin, zápis mám od 12:00.Chtěla bych se zeptat jak dlouho trvá focení a instruktáž k obsluze IS MU, a jak dlouho bude trvat samotný zápis v aule? Děkuji za odpověď
31. 5. 2012 08:59.57, , učo- Re: Dotaz ohledně délky zápisu, focení a instruktáže
Dobrý deň, zmena je z dôvodu premenovania celého študijného programu, k zmene obsahu štúdi nedochádza, je to teda v poriadku. Samotný zápis potrvá cca hodinu (záleží, koľko je vás pozvaných). Fotenie by malo prebiehať inde, na ÚVT, Komenského nám. 2 (ak nie, opravte ma), a tam je obsluha už od 9.30 až do 16.00. Odfotiť sa tak môžete kedykoľvek v tomto intervale.
31. 5. 2012 09:54.23, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Dotaz ohledně délky zápisu, focení a instruktáže
Ano,focení probíhá na tom Komenského nám. 2 (sídlo staré LF),takže na focení se mohu stavit tedy kdykoli od těch 9:30 a ta instruktáž k obsluze IS MU je od 11 nebo od 14,a to by bylo na jak dlouho ta instruktáž?
31. 5. 2012 10:47.24, , učo
Myslím, že to zaberie tak polhodinu, max. hodinu (ad vlaňajšie skúsenosti).
Každopádne, ak zistíte, že to pre Vás nie je prínosné, nemusíte to absolvovať,
nie je to povinné.
využiji tohoto tématu k postování ještě jednoho dotazu. Když po předchozím
studiu na MU mám ISICa a další "blbinky" z loňského zápisu, tak se mne to již
letos, předpokládám, netýká. Je však nutné nějak o tomhle informovat např
studijní oddělení, že jim mám ISIC nebo ne? Díky
studiu na MU mám ISICa a další "blbinky" z loňského zápisu, tak se mne to již
letos, předpokládám, netýká. Je však nutné nějak o tomhle informovat např
studijní oddělení, že jim mám ISIC nebo ne? Díky