Specifické dotazy - Fakulta sportovních studií - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2012 - Discussion forum
Michal Hodulík,
zátěžové vyšetřeni.
kompresor- zátěžové vyšetřeni.
Dobrý den Prosim Vas předem bych chtel podotknout,že vim,že prvně to je moje chyba.Už druhy tyden jsem sháněl doktora kde by bylo možne se do konce dubna nechat vyšetřit ale marně,navic mám práci takže jsem časove omezený.Vyšetřeni jsem podstoupil minuly rok a v pohode.Chtel bych se zeptat jestli by nebylo mozne posunuti terminu odeslani tohoto potvrzeni,protoze do konce dubna to nejspíš nevyjde. Předem děkuji za odpověď. M.Hodulík
24. 4. 2012 11:14.57, , učo- Re: zátěžové vyšetřeni.
Dobrý deň, nie je to možné. http://www.fsps.muni.cz/studium-fsps/uchazeci/prijimaci-rizeni-109.html "Prohlídku můžete absolvovat i na pracovišti FSpS v Ambulanci tělovýchovného lékařství Kontakt: prof. MUDr. Jan Novotný, CSc. - tel: 549 49 8662, 549 49 6200 MUDr. Radka Adámková, Ph.D. - tel: *** *** ***"
24. 4. 2012 11:20.44, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: zátěžové vyšetřeni.
je možné aby mě vzali i když už je rezervace obsazena ?
24. 4. 2012 12:10.45, , učo
Ja bohužiaľ nepracujem pre Ambulanciu, takže bude možno lepšie, ak si tam priamo
zavoláte a spýtate sa.
zavoláte a spýtate sa.