Specifické dotazy - Právnická fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2013 - Discussion forum
Vítězslav Škoda,
Obchodně právní studia a Mezinárodněprávní obchodní studia
kompresor- Obchodně právní studia a Mezinárodněprávní obchodní studia
Dobrý den, prosím vás, jaký je rozdíl mezi těmito dvěmi obory? Hlásím se na oba a na obchodně právní vztahy bylo loni bráno s percentilem 84,62 a já dosáhl 85,38, myslíte, že mi bude stačit nebo může dojít k radikálnímu zvýšení příjmacího percentilu? Na druhou stranu jsem přihlášen na Mezinárodní obchodní studia a zde byl loni potřebný percentil 74,37, což by můj výsledek mohl stačit, akorát nedokážu rozlišit tyto obory a kdybych se musel rozhodovat, tak nevím jak by to skončilo. Proto se ptám. Děkuji za odpověď
12. 5. 2013 07:23.00, , učo- Re: Obchodně právní studia a Mezinárodněprávní obchodní studia
Dobrý deň, skúste sa pozrieť priamo na študijné plány (tzn. reálne predmety, ktoré sú náplňou daného štúdia) daných odborov http://www.law.muni.cz/content/cs/studium/bakalarske-studium/studijni-plany/ a porovnať ich.
12. 5. 2013 07:38.59, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Obchodně právní studia a Mezinárodněprávní obchodní studia
Už to vidím díky. A ještě bych vás chtěl poprosit o odpověď na otázku, jestli se percentil 84,62 bude zvyšovat?
12. 5. 2013 09:13.05, , učo- Re: Obchodně právní studia a Mezinárodněprávní obchodní studia
Mrzí ma to, ale toto naozaj nedokážem odhadnúť. Rozhodne sa v piatok, 17.5., na zasadnutí komisie.
12. 5. 2013 09:14.35, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Obchodně právní studia a Mezinárodněprávní obchodní studia
Dobrý den, bylo by prosím možné někde dohledat, kolik je letos přihlášených na bc. obory právní specializace? Předem děkuji.
13. 5. 2013 13:37.37, Veronika Boxanová (stud PrF MU), učo 362364- Re: Obchodně právní studia a Mezinárodněprávní obchodní studia
Dobrý deň, fakulta túto štatistiku nezverejnila, mrzí ma to.
13. 5. 2013 13:52.33, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Obchodně právní studia a Mezinárodněprávní obchodní studia
Dobrý den, když jsem se umístil do 51 místa ve skupině uchazečů o obor Obchodně právní studia, a předpokládaný počet přijatých je 50, tak mám šanci? Je to celkem vtipné jedno místo :D. A u oboru Mezinárodněprávní obchodní studia jsem do 64 místa, je i zde šance? Díky za odpověď
15. 5. 2013 18:31.38, , učo
Dobrý deň,
ja sa ospravedlňuje, ale toto by bol odhad na úrovni veštenia z kávy, nehnevajte
sa :)
Takto o dva dni už budete mať jasno.
Vítězslav Škoda,
Tak nakonec jsem přijat na oba obory, stačí si jen vybrat :-). Jen mám dotaz
před 2 lety jsem studoval zde na Právnické fakultě a mám UČO, akorát jsem
zapomněl heslo. Dostanu nové učo nebo si budu muset zjistit staré heslo?
před 2 lety jsem studoval zde na Právnické fakultě a mám UČO, akorát jsem
zapomněl heslo. Dostanu nové učo nebo si budu muset zjistit staré heslo?
UČO ostáva pôvodné a heslo je možné nechať obnoviť u technikov. Informujte sa,
prosím, priamo na zápise.
prosím, priamo na zápise.
Ivan Čapek,
Dobrý den ,
mám dotaz. V mých přihláškách se objevilo, že jsem přijat. Myslel jsem , žekomise zasedá až v pátek 17.5.2013. Znamená to ,že komise rozhodla dříve ? Nebo
se stav ještě může změnit?
Dobrý deň,
všetko nasvedčuje tomu, že komisia zasadla už dnes.
Je to možné (mohli sa vyskytnúť okolnosti, ktoré by zasadnutie zajtra
neumožňovali, a tak sa tak neplánovane stalo už dnes).