Specifické dotazy - Právnická fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2013 - Discussion forum
Jiří Ganger,
Přijetí ke studiu
kompresor- Přijetí ke studiu
Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o pomoc. V přijímacím řízení, do studijního programu Právní specializace v oboru Obchodněprávní studia, jsem se umístil na místě 97-98. U oboru Mezinárodněprávní obchodní studia jsem skončil na pozici 122-123. Ze zápisu hlavní přijímací komise, komise doporučuje děkance přijmout 90 studentů do oboru Obchodněprávní studia a 100 studentů do oboru Mezinárodněprávní obchodní studia. 1) Existuje reálná šance, že v případě nízkého počtu uchazečů u zápisu do studia bych mohl být do jednoho z těchto oborů přijat? 2) Mám informaci, že rozhodnutí o přijetí/nepřijetí po zápise závisí na rozhodnutí děkanky fakulty, můžete mi poskytnout informaci, kdy může k tomuto rozhodnutí dojít? Předem děkuji za odpověď a přeji přijemný zbytek dne.
18. 7. 2013 15:56.38, , učo- Re: Přijetí ke studiu
Dobrý deň, mrzí ma to, ale na Vašu otázku sa v podstate nedá odpovedať. V prípade, že sa zapíše nižší počet uchádzačov, než si fakulta predstavuje, existuje eventualita, že dekanka zváži obnovu prijímacieho konania a prijme ďalších uchádzačov v poradí, aby stav doplnila. Či sa tak stane, a najmä kedy, to Vám nikto nezodpovie. Môže sa tak stať v zásade kedykoľvek po regulérnom zápise (ten bol koncom júna), až do cca začiatku septembra (aby sa stihli náhradné termíny zápisov).
18. 7. 2013 16:01.58, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Přijetí ke studiu
Děkuji za odpověď. Pokud jsem to tedy pochopil správně, tak vše, co ve své situaci mohu dělat, je jen kontrola elektronické přihlášky. Ještě jednou děkuji a přeji hezký den.
23. 7. 2013 18:20.57, , učo