Specifické dotazy - Přírodovědecká fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2013 - Discussion forum
Nikola Konušová,
žiadosť o odpustenie prijímacej skúšky
kompresor- žiadosť o odpustenie prijímacej skúšky
Dobry deň, chcela by som sa spýtať ohladom žiadosti o odpustenie prijimacej skúšky.Hladala som na internete či existuje nejaká šablóna alebo predloha tejto žiadosti.V diskusiách na IS písali že nie, stačí stručne napísať z akého dôvodu žiadame o odpustenie skúšky s osobnými udajmi. Už som poslala všetky dokumenty ohladom prijatia aj som napísala vlastnu žiadosť.No pri kontrolovaní prihlášok, v kolonke kde sa potvrdzuje že žiadame o odpustenie skúšky, som našla možnosť vytlačiť tú žiadosť.Bude to problém ak je to napísané ako klasičká žiadosť s dôvodom o prijatie bez skúšky, nie ako tá ktorá sa dala vytlačiť z IS? dakujem za odpoveď
11. 2. 2013 12:11.24, , učo- Re: žiadosť o odpustenie prijímacej skúšky
Dobrý deň, Váš email s touto otázkou som včera preposlala na študijné oddelenie PřF. Prosím o strpenie, študijné oddelenie pracuje, a určite Vám odpovie. V zásade by to ale nemalo ničomu vadiť.
11. 2. 2013 12:15.01, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: žiadosť o odpustenie prijímacej skúšky
Dobry den chcela by som sa ešte opýtať, či vám náhodou už neprišla moja žiadosť. Ďakujem
18. 2. 2013 21:34.15, , učo