Specifické dotazy - Fakulta sportovních studií - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2013 - Discussion forum
Potvrzení lékaře - doručení
Dobrý den, chtěla jsem ze zeptat, zda můžu potvrzení od lékaře poslat poštounebo jej musím odevzdat osobně. Jestli potvrzení mohu poslat poštou na jakou
adresu?
Dobrý den,
potvrzení o zdravotní způsobilosti samozřejmě můžete zaslat i poštou (nejlépedoporučeným dopisem). Veškeré informace včetně adresy pro zaslání naleznete na
webu FSpS, konkrétně na
http://www.fsps.muni.cz/studium/uchazeci/prijimaci-rizeni-109.html.
Potvrzení lékaře
Dobrý denStačí potvrzení od mého lékaře, že můžu konat fyzický test nebo musím zajít
přímo k sportovnímu doktorovi a tam si udělat sportovní prohlídku?
Mám jenom potvrzení od mého lékaře, že jsem fyzický zdatný a můžu sportovat bez
omezení.
Dobrý deň,
potvrdenie od bežného pediatra, príp. obvodného lekára nestačí.
"Potvrzení vystaví tělovýchovný nebo sportovní lékař, od lékařů jiné odbornostinelze potvrzení akceptovat. "
Je to uvedené priamo na webstránke FSpS spolu s formulárom potvrdenia, ktorý je
nutné doložiť, a kde je to tiež uvedené ->
http://www.fsps.muni.cz/studium/uchazeci/bakalarske-studijni-programy-156.html#pril
Potvrzení
Dobrý denDodal jsem potvrzení od lékaře v pondělí 29.4.
Když se ale podívám na stav přihlášky, tak je zde napsáno:"potvrzení nedodáno"
Dodával jsem to na vrátnicí a říkali, že to tam můžeme nechat a předají to.
Dohledáte moje potvrzení?
Dobrý deň,
prosím ešte o strpenie.Potvrdenie o dodaní formuláru do e-prihlášok ručne zadávajú pracovníci
študijného oddelenia, takže to pár dní trvá.
Ak ste to v pondelok priniesli na fakultu, tak uplynuli defacto len dva pracovné
dni (utorok a dnešok, v stredu bol štátny sviatok).
SEBS
dobrý den , rada by som vedela kde zistim kolko ludi vlastne prijimaju na mojodbor , lebo doteraz som to nejak nevedela najst :)
Dobrý deň,
rozdelenie na odbory FSpS neponúka.
Uvádza len obecne:
Nejvyšší možný počet uchazečů přijímaných ke studiu (vyplývající ze zákona č.
111/Sb. o VŠ, § 49 odst 5), uvedené počty nemusí být naplněny:
bakalářský studijní program Tělesná výchova a sport: 300
bakalářský studijní program Specializace ve zdravotnictví: 25
? ked to dobre chapem ...
V podstate áno.
Ono, na FSpS je občas ťažké predvídať záujem o jednotlivé odbory, a tak sanestanovujú striktné čísla pre každý jeden odbor, ale povie sa jedno "obecné",
pre všetky Bc. odbory, v danom programe (300).
Zde je brozura k prijimacimu rizeni a je tam i tabulka kolik bylo loni na
jednotlive obory prijatych a jakeho vysledku dosahl posledni prijaty.
Výsledek
Zdravím. Jaká je šance ,že se už v pátek dozvím percentil. Minulý rok se tostihlo. Jelikož mám v sobotu fyzické zkoušky ,tak abych nejel zbytečně. Díky
Dobrý deň,
to vám bohužiaľ nikto z nás nedokáže povedať.
Ako deadline je uvedený pondelok 13.5.
Viem, že sa stáva, že sú výsledky dostupné skôr, typicky práve v piatok večer,
ale nedá sa na to spoľahnúť.
FSpS nestanovila žiadnu hranicu percentilu v TSP, ktorú musíte splniť, aby ste
mohli absolvovať OT.
percentilu 15´´.
To máte pravdu, ale platí tolen pre odbory na FSpS.
Ak máte podanú prihlášku na medzifakultnú kombináciu (napr. s odborom na FF),
tak máte možnosť byť prijatý aspoň na odbor na FF, ak splníte podmienky tam
(splníte hranicu v odbornom teste), a Váš percentil z TSP by stačil na prijatie
na daný odbor.
prijatý percentil 11,61.
zkoušky zbytečně. Udělat fyzické dobře a poté se dozvědět ,že percentil nestačí
a fsps padá, není příjemný. Tak doufám ,že to bude už v pátek. I tak díky za
odpověď.
Avšak s kolegami vieme len to, čo Vy.
Oficiálne do pondelka, 13.5., ideálne by to ale mohlo byť možno v piatok (ak sa
budeme spoliehať na prax rokov minulých).
13. mieste človek s percentilom len 27% ale mal fyzické všetky za 10 bodov,
takže sa oplatí ísť to skusiť aj keď to TSP nie je zrovna najvyššie. Aj keď je
pravda že dať všetko na 10 nie je zrovna najjednoduchšie.
Dobrý den,
v jaké části své E-přihlášky se potom dozvím výsledky TSP?
měl šanci se dostat na školu Fsps+Fpr....obor matematika se zaměřením na
vzdělání+Tv....prosím moc o odpoved
- Re: Výsledek
Dobrý den, v jaké části své E-přihlášky se potom dozvím výsledky TSP? Děkuji za odpověď.
8. 5. 2013 16:26.15, , učo- Re: Výsledek
Dobrý deň, varianta a percentil z TSP by sa mali objaviť hneď na titulnej stránke e-prihlášky, v sekcii "Doplňující údaje". Počet bodov, percentil, nascanovaný hárok odpoveďový a zadanie potom po prekliku na "Informace k rozhodnutí o přijetí, termínům a zkouškám přijímacího řízení".
8. 5. 2013 16:28.24, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Výsledek
dobrý den, chci se zeptat, jaky tak přibližně musím mít nejniší percentil abych měl šanci se dostat na školu Fsps+Fpr....obor matematika se zaměřením na vzdělání+Tv....prosím moc o odpoved
11. 5. 2013 15:47.09, , učo- Re: Výsledek
Dobrý deň, FSpS stanovila ako minimálnu hodnotu TSP percentil 15 - aby ste vôbec úspešne zložili prijímaciu skúšku. Žiadne iné hranice nie sú vopred stanovované.
11. 5. 2013 17:00.23, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351
podmínku min 15..? a když jsem nenapsala dobře biologii achemii a a celkem dobře
zvládla fyzické testy,bude se to sčítat(BI,CH + talentovky) ? Díky za Vaši
odpověď :)
Dobrý deň,
presne tak.FSpS jednotlivé časti sčíta, pričom im prisudzuje rôznu váhu.
Víď rozdelenie na
http://www.fsps.muni.cz/studium/uchazeci/bakalarske-studijni-programy-156.html#kri
MATURITNÍ VYSVĚDČENÍ
kompresor- MATURITNÍ VYSVĚDČENÍ
Dobrý den, chci se zeptat, kdy se na MUNI posílá nebo ukazuje maturitní vysvědčení. V Havlíčkově Brodě na zdravotce ho dostáváme až 7.6.2013, tak se bojím, abych ho stihla dodat. Děkuji...
6. 5. 2013 19:37.36, , učo- Re: MATURITNÍ VYSVĚDČENÍ
Dobrý deň, overenú kópiu maturitného vysvedčenia odovzdáte až priamo pri zápise ku štúdiu. Prvé zápisy začínajú koncom júna (června).
6. 5. 2013 19:43.35, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: MATURITNÍ VYSVĚDČENÍ
dobrý den, a ty druhý zapisy?
11. 5. 2013 15:32.39, , učo- Re: MATURITNÍ VYSVĚDČENÍ
Dobrý deň, zápis na FSpS, riadny, bude 16.7.2013. Ak budete maturovať až v septembri, kontaktujte študijné oddelenie FSpS a dohodnite sa s nimi na indviduálnom postupe.
11. 5. 2013 15:37.10, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: MATURITNÍ VYSVĚDČENÍ
ale dohoudnout to jde, ano?
11. 5. 2013 15:39.44, , učo
Ale akonáhle budete vedieť, že sa Vás to priamo týka, skontaktujte sa s nimi, a
dohodnite sa na ďalšom postupe. To vysvedčenie je treba doložiť do cca
20.9.2013.
evidenční lístek
Při stěhování jsem ztratila pozvanku na prijimaci zkoušky, na TSP jsem pozvankunepotrebovala, ale na sportovni zkoušky mam mit evidenční lístek. Chci se zeptat
jestli se můžu sotavit bez nej nebo jakym způsobem se to dá řešit?
Dobrý deň,
v pokynoch je uvedené, že o nový ev. lístok musíte požiadať študijné oddeleniefakulty.
Obráťte sa preto ešte dnes na FSpS -> studijni@fsps.muni.cz
Talentová zkouška
Dobrý den, pokud mám v pozvánce k přijímacímu řízení napsanou první disciplínuplavání v 8:30, bude prezence probíhat zde? A kdy se mám k prezenci dostavit?
Děkuji.
Dobrý deň,
prezencia bude prebiehať pred touto prvou disciplínou. Vo vlastnom záujem by somsa dostavila už pred 8:30.
Čas 8:30 je uvádzaný ako začiatok skúšky.
Výsledky z oborových testů Bi, CH
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy budou zveřejněny výsledky z oborovýchtestů (konkrétně z biologie a chemie).
Děkuji
Dobrý deň,
vlani sa výsledky objavili v deň zverejnenia konečného rozhodnutia.Predpokladám, že obdobne to bude i tento rok.
Kolik berou uchazečů??
kompresor- Kolik berou uchazečů??
Dobrý den, na stránkách nikde nemůžu najík kolik lidí bude v tomto roce přijato na obor: FSpS B-TV FF:AJ,ASAK a na obor:FSpS B-TV PdF:MA3,ASAK děkuji za odpověď
12. 5. 2013 20:23.36, , učo- Re: Kolik berou uchazečů??
Dobrý deň, fakulta uvádza len: " Nejvyšší možný počet uchazečů přijímaných ke studiu (vyplývající ze zákona č. 111/Sb. o VŠ, § 49 odst 5), uvedené počty nemusí být naplněny: bakalářský studijní program Tělesná výchova a sport: 300 bakalářský studijní program Specializace ve zdravotnictví: 25"
12. 5. 2013 20:29.47, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Kolik berou uchazečů??
Dobrý den, kde se můžu dozvědět, kolik lidí se na který obor hlásí? (Konkrétně bych potřebovala vědět TVS, RVS a SEBS - vše kombinovaně) Některým uchazečům udajně přišel e-mail s těmito čísly (kolik se na který obor přihlásilo a kolik vemou), mně nic takového nepřišlo.. Děkuji za info.
14. 5. 2013 10:00.53, Eva Hořínková, učo 259577- Re: Kolik berou uchazečů??
Dobrý deň, obráťte sa, prosím, priamo na študijné oddelenie FSpS. Takýmito štatistikami, bohužiaľ, nedisponujeme.
14. 5. 2013 10:02.18, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351
Talentová zkouška
Dobrý den, neúčastnila jsem se Talentové zkoušky z důvodu poranění nohy ( noha vsádře ). Ještě před přijímacími testy jsem volala do školy,kde mi bylo
sděleno,že to není problém a ať na TSP a oborové testy přijedu. To jsem udělala.
A ráda bych se zeptala,jak a kdy budu skládat talentové zkoušky. Děkuji
Dobrý deň,
v takomto prípade by bolo vhodné, ak by ste si podali žiadosť o náhradný termín
prijímacej skúšky, a ideálne by bolo, ak by ste tak urobili ešte pred celým
prijímacím konaním, nie až po.
Obráťte sa, prosím, priamo na studijni@fsps.muni.cz