Specifické dotazy - Ekonomicko-správní fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2013 - Discussion forum
Lukáš Bořuta,
Navazujuce studium na ESF, obor Hosp. pol. a medzinar. vztahy
kompresor- Navazujuce studium na ESF, obor Hosp. pol. a medzinar. vztahy
Dobry den, hlasim sa na navazujuce magisterske studium na ESF, obor Hospodarska politika a medzinarodne vztahy. Prisla mi pozvanka len na skusku z oboroveho predmetu. Ta z ekonomie chyba. Chcel som sa spytat ci ma niekto rovnaky problem a koho mam kontaktovat, popripade ci sa na tento studijny smer robi skuska len z toho oboroveho a z eka nie. Dakujem Lukas Boruta
10. 6. 2013 17:06.18, , učo- Re: Navazujuce studium na ESF, obor Hosp. pol. a medzinar. vztah
Dobrý deň, termín skúšky z Ekonómie by mal byť uvedený na tom istom papieri, ako je uvedený termín skúšky z odborného predmetu. Pre predstavu, pozvánka vyzerá takto, viď http://2i.cz/015f0d27f4 (odkaz vedie len na obrázok, netreba sa báť kliknúť). Detaily k obom testom (dátum, čas, miesto konania), ako z Eko, tak z Odbornej časti nájdete už asi 2 týždne dostupné priamo vo svojej e-prihláške.
10. 6. 2013 19:06.13, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Navazujuce studium na ESF, obor Hosp. pol. a medzinar. vztah
No ved ano, ale na mojej pozvanke je len test z odborneho predmetu, ekonomia chyba a nie je uvedena ani v pozvanke ani v e-prihlaske. Viem, ze ak sa clovek hlasi na viacero odborov, test z ekonomie robi len raz. Ja sa ale hlasim len na tento jeden obor, takze by ta pozvanka mala vyzerat tak, ako ste ju tu posielali, no nevyzera :D. Neviem kde je chyba...
11. 6. 2013 10:32.18, , učo
Navazujuce studium na ESF, obor Hosp. pol. a medzinar. vztah
V tom prípade Vás odkážem na študijné odd. ESF, pretože rozdeľovanie,
organizácia a realizácia prijímacích testov do nMgr. spadá do ich kompetencie.