E-přihláška - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2013 - Discussion forum
Robert Bestro,
otazky k e-prihlaske
kompresor- otazky k e-prihlaske
dobry den, podavam si prihlasku na viacero oborov... pravo,finance a pravo,mezinarodni vztahy,francuzsky jazyk a lit. v jednom z predchadzajucich vlakien som si vsimol ze jedna slecna zasielala papier s prospechom zo strednej skoly.. v e-prihlaske to vsak odomna nikto neziadal a ked som klikol na podanie prihlasky chce to odomna uz len zaplatenie. ale nie ziadne potvrdenia ktore mam posielat postou. tak by som chcel poprosit o kratku instrukciu kedze som sa nikde o tomto nedocital. dakujem
27. 1. 2013 15:33.00, , učo- Re: otazky k e-prihlaske
Dobrý deň, niektoré fakulty umožňujú odpustiť prijímacie konanie na základe rôznych kritérií (FI, PřF) V takom prípade je nevyhnutné zaslať ďalšie dokumenty. Vaše fakulty takúto možnosť nemajú. Takže stačí, ak si objednáte platbu poplatku za prihlášky a zaplatíte ich (ak máte tú možnosť, odporúčam Vám ako zahraničnému uchádzačovi využiť možnosť platby platobnou kartou, online).
27. 1. 2013 15:56.30, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: otazky k e-prihlaske
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či je potrebné vypĺňať kolónku o známkach zo strednej školy aj keď nechcem žiadať o odpustenie prijímacích skúšok. Je nejako inak potrebné informovať PřF o mojich predošlých známkach? Druhá otázka sa týka príloh k e-prihláške. Nikde som nenašla či je potrebné okrem podania a zaplatenia prihlášky zaslať poštou aj nejaké prílohy napr. životopis alebo nejaký doklad o zaplatení alebo lekárske potvrdenie o spôsobilosti študovať na vysokej škole.Ak áno, na akú adresu ich mám zaslať? Ďakujem vopred za skorú odpoveď.
12. 2. 2013 18:05.49, , učo