E-přihláška - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2013 - Discussion forum
Daniela Vostradovská,
Scio x TSP
kompresor- Scio x TSP
Dobrý den, 9. února jsem psala testy SCIO s výsledkem 92,33 percentil. V dokumentech dostupných na vašich stránkách je uvedeno, že v takovém případě je možné prominutí TSP na ESF obor Finance.V E-přihlášce je nutno vyplnit "Výběr termínu Testu studijních předpokladů", mám si vybrat termín TSP a potom vám zaslat poštou certifikát o NSZ?
16. 2. 2013 16:08.55, , učo- Re: Scio x TSP
Dobrý deň, dajte pozor na formuláciu: "s výsledným umístěním na uvedeném a vyšším percentilu v každém z testovaných oddílů (verbální, analytické a kvantitativní myšlení):" Tzn. v každom jednom oddieli musíte dosiahnuť percentil nad 90, nie ako priemer troch oddielov. Prihlášku máte vyplnenú správne, musíte však za ňu ešte uhradiť poplatok. Následne môžete poslať žiadosť o odpustenie prijímacej skúšky a priložiť k tomu požadovaný certifikát.
16. 2. 2013 16:37.38, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Scio x TSP
Dobrý den, ráda bych se ještě ujistila, pokud jsem teda úspěšně složila NSZ na uvedený percentil a měla by mi proto být prominuta přijímací zkouška, mám přesto v přihlášce vyplnit termín TSP?
18. 2. 2013 18:54.49, , učo
Dobrý deň,
mali by ste.Inak Vám systém neumožní prihlášku podať (systém totiž nevie, že ste podmienky
splnili, takže sa k Vám správa ako k bežnému uchádzačovi).