Odvolání - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2013 - Discussion forum
Michaela Gongolová,
FSS: dodatečné přijetí - Veřejná politika a lidské zdroje
kompresor- FSS: dodatečné přijetí - Veřejná politika a lidské zdroje
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda-li bude fakulta přijímat na základě obnovy řízení v ak. roce 2013/14. V přijimácích zkouškách jsem skončila 3. pod čarou na oboru Veřejná politika a lidské zdroje, specializace Personální management a organizační rozvoj. Vím, že druhý zápis je 12.9., nevím tedy,jestli se fakulta vyjádří před/po tomto termínu. Zároveň jsem četla, že na FSS nikdy dodatečně nepřijímali, proto mě zajímá, jak je tomu letos. Moc děkuji za informaci a jsem s pozdravem.
1. 9. 2013 21:25.45, , učo- Re: FSS: dodatečné přijetí - Veřejná politika a lidské zdroje
Dobrý deň, pred zápisom ku zmene s najväčšou pravdepodobnosťou nepríde. Obnova býva realizovaná spravidla práve po zápise, ak sa nedostaví a nezapíše dostatočný počet študentov, a zostanú voľné miesta. Je však pravdou, že obnova prijímacieho konania nie je pre FSS bežná a typická. Predvlani nebol prijatý nikto, a vlani len pár študentov na odbor Psychologie.
1. 9. 2013 21:37.26, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: FSS: dodatečné přijetí - Veřejná politika a lidské zdroje
Řekl bych že naopak, ne? Pokud by k tomu došlo, tak to bude před náhradním termínem zápisu, aby se mohli dodatečně přijatí zapsat.
1. 9. 2013 21:46.11, Bc. Milan Malý (stud FSS MU), učo 273299
Mea culpa, až teraz som si všimla to "náhradný" pri zápise.
Riadne zápisy už prebehli, takže je možné, že sa fakulta vyjadrí v medzičase,
máte pravdu.