Ostatní týkající se příjímacího řízení - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2013 - Discussion forum
Simona Machačová,
maturita v září
kompresor- maturita v září
Dobrý večer, toleruje právnická fakulta maturitu až v září? Tedy kdybych byla přijata při přijímacím řízení ke studiu, ale maturitu neudělala v květnu, nýbrž v září, bylo by mi místo na fakultě "podrženo"? Děkuji předem za odpověď.
19. 3. 2013 00:12.34, , učo- Re: maturita v září
Dobrý deň, Právnická fakulta akceptuje aj maturitu v septembri. Podmienka je ale predložiť maturitné vysvedčenie cca do začiatku semestru (začiatku výuky, cca 20.9.). V prípade, že sa Vám maturita nepodarí, okamžite kontaktujte študijné oddelenie Právnickej fakulty a priamo to riešte s nimi.
19. 3. 2013 06:30.30, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: maturita v září
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda toto umožňuje i pedagogická a ekonomická fakulta? Děkuji za odpověď
30. 3. 2013 21:52.32, , učo- Re: maturita v září
Dobrý deň, obe fakulty to tiež v podstate akceptujú. Je nevyhnutné to ale riešiť individuálne, priamo s konkrétnym študijným oddelením fakulty. Akonáhle budete vedieť, že ste prijatá ku štúdiu (a že máte maturitu odloženú), treba kontaktovať študijné oddelenie a dohodnúť sa s nimi na ďalšom postupe.
31. 3. 2013 09:22.34, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: maturita v září
Dobrý den, pokud nesložím maturitu v řádném termínu, ale až v září, ale jsem již přijata na Přírodovědeckou fakultu, umožní mi předložit maturitní vysvědčení až v září? Děkuji za odpověď.
8. 5. 2013 14:32.42, , učo- Re: maturita v září
Dobrý deň, z PřF nemám, bohužiaľ, žiadne info. Obráťte sa, prosím, priamo na študijné odd. fakulty -> http://is.muni.cz/studijni/
8. 5. 2013 14:53.20, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351
Patrik Pajer,
Dobrý den,
mohl bych prosím vědět, zda možnost složení maturitní zkoušky v září akceptuje i
fakulta sociálních studií? Bližší info jsem na jejích stránkách nenašel.
Děkuji.
mohl bych prosím vědět, zda možnost složení maturitní zkoušky v září akceptuje i
fakulta sociálních studií? Bližší info jsem na jejích stránkách nenašel.
Děkuji.