TSP obecně - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2013 - Discussion forum
Denisa Vozárová,
pocet bodov - percentil
kompresor- pocet bodov - percentil
Dobry den chcela by som sa spytat akemu percentilu zodpovedal pocet bodov 21,5 v tsp 2013 varianta 3. Dakujem
22. 5. 2013 12:15.30, , učo- Re: pocet bodov - percentil
Dobrý deň, štatistiky TSP 2013 s rozdelením na decilové hranice zatiaľ spracované nie sú.
22. 5. 2013 13:01.40, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: pocet bodov - percentil
a vedeli by ste mi povedat aspon nejaky priblizny datum kedy by to mohlo byt?
22. 5. 2013 13:42.19, , učo- Re: pocet bodov - percentil
Tak ako každý rok, začiatkom novembra.
22. 5. 2013 13:51.19, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: pocet bodov - percentil
zaciatkom novembra? je to dost dolezite pre moje odvolanie. nevedeli by ste mi to prosim nejak zistit?
22. 5. 2013 15:31.28, , učo- Re: pocet bodov - percentil
Mrzí ma to, ale nie je v mojich silách (a kompetencii) sa k takýmto údajom dostať. Obecne ale, namietanie percentilu v "odvolaní" (žiadosť o prieskum rozhodnuti o neprijatí ku štúdiu), nie je relevantný dôvod, a takáto žiadosť bude zamietnutá. Viď http://www.muni.cz/admission/bachelor_appeals/ Tie informácie tam uvedené sú skutočne pravdivé. "Rektor změní rozhodnutí, které bylo vydáno v rozporu se zákonem, vnitřním předpisem MU nebo její součásti nebo podmínkami stanovenými podle paragrafu 49 odst. 1 a 3 zákona o vysokých školách. Jinak žádost zamítne a původní rozhodnutí potvrdí."
22. 5. 2013 15:44.31, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: pocet bodov - percentil
ano lenze otazka 69 nebola brana do uvahy, som 8 pod ciarou a keby sa mi pripocita jeden bod za tuto otazku nad ktorou som zbytocne stratila cas tak je mozne ze by som bola medzi prijatymi, preto som sa pytala na percentil
22. 5. 2013 16:33.55, , učo- Re: pocet bodov - percentil
Položka 69 bola vyradená zo všetkých variant TSP 2013, všetkých uchádzačov. Nebola tak hodnotená u žiadneho z uchádzačov. Nie ste tak nijak poškodená. Všetci uchádzači mali rovnaké podmienky. Taktiež, rovnako je možné, že by ste neodpovedali správne, a stratili by ste tak 0,25b, ak by sa daná položka nevyradí.
22. 5. 2013 17:21.23, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351
"Položka 69 bola vyradená zo všetkých variant TSP 2013, všetkých uchádzačov.
Nebola tak hodnotená u žiadneho z uchádzačov. Nie ste tak nijak poškodená.
Všetci uchádzači mali rovnaké podmienky."
ze všech variant pomůže lidem kteří tuto otázku přeskočili a ublíží ostatním,
ne?
Což dělá celou tuto zkoušku ještě méně spravedlivou...
Je k tomu dohledatelné nějaké oficiální vyjádření? Přijde mi to totiž jakodocela pěkný průšvih -- část uchazečů byla poškozena a zajímalo by mě jestli to
bude MU nějak férově řešit.