TSP obecně - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2013 - Discussion forum
Zadání TSP u zkoušek
Pocit absolútneho zúfalstva má valná väčšina tých, čo TSP absolvovali :)Datum oznámení výsledků
kompresor- Datum oznámení výsledků
Dobrý den, rád bych se zeptal ohledně oznámení výsledků. Chápu, že nejpozdější termín uveřejnění percentilu je 13.5., ale rád bych se zeptal, zda je to myšleno jakožto nejpozději možný, tzn. že výsledky se mohou objevit již v průběhu tohoto týdne NEBO hromadně všechny výsledky budou zveřejněny až onoho 13.5. ? Díky za odpověď s pozdravem Jiří Šebek
8. 5. 2013 15:27.01, Jiří Šebek (stud PdF MU), učo 371425- Re: Datum oznámení výsledků
Dobrý deň, máme rovnaké informácie ako Vy. Výsledky sa objavia naraz, do 13.5.2013. Či sa tak môže stať skôr, o tom si nedovolím polemizovať. To, že v minulosti sa výsledky objavili už pred proklamovaným termínom nič neznamená, a nedá sa na to spoliehať.
8. 5. 2013 15:41.09, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Datum oznámení výsledků
A nějaký rok se již stalo, že se objevily dříve než onen zmiňovaný den? :)
9. 5. 2013 10:35.30, Nikola Míčová (stud FF MU), učo 418465
V posledných rokoch sa objavili v piatok, vo večerných hodinách... :)
Ale rozhodne sa na to nemožno spoliehať. Je to výnimka, než pravidlo.Kde v E-přihlášce uvidím výsledek TSP?
Dobrý den,zajímá mě,kde v E-přihlášce bude zveřejněn můj výsledný percentil?
Odkaz k výsledku přijímacího řízení vede jen k rozhodnutí o přijetí,které pokud
vím,budu znát až později.Děkuji, Hladíková
Dobrý deň,
priamo po prihlásení do e-prihlášky sa v sekcii "Doplňující údaje" zobrazí
varianta TSP. Následne sa objaví dosiahnutý percentil, a to tiež na tomto
mieste.
Po rozkliknutí "Informace k výsledku..." sa dostanete ku scanu svojho
odpoveďového hárku, počtu bodov, znovu percentilu a zadaniu Vašej TSP varianty.
komisie Vašej fakulty, viď harmonogram ->
http://is.muni.cz/df/tsp_prij_of/40798343
- Re: Kde v E-přihlášce uvidím výsledek TSP?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy se zveřejnění percentilu v přihlášce tedy objeví, když rozhodnutí o přijetí bude až později? Předem děkuji za odpověď. Magdalena Snášelová
10. 5. 2013 16:33.10, , učo- Re: Kde v E-přihlášce uvidím výsledek TSP?
Dobrý deň, percentil z TSP sa objaví do pondelka, 13.5.2013 (to Vám mal oznámiť aj dozor na teste, po jeho dopísaní). Konečné rozhondutie o prijatí padne až na zasadnutí komisie, viď odkaz na harmonogram fakúlt vyššie.
10. 5. 2013 16:34.31, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Kde v E-přihlášce uvidím výsledek TSP?
Ano, to nám také sděleno bylo, pochopila jsem ale, že 13.5. už bude konečný výsledek i s rozhodnutím o přijetí/nepřijetí, takže děkuji za upřesnění. Magdalena Snášelová
10. 5. 2013 16:57.09, , učo
Prvý je percentil (práve do pondelka), a konečný verdikt až potom (prvé fakulty
začínajú zverejňovať už 14.5.).
ja neviem najst to "doplnujici udaje" :D
10. 5. 2013 21:32.07, , učo- Re: Kde v E-přihlášce uvidím výsledek TSP?
Hneď po prihlásení do e-prihlášky v nej vidíte, v spodnej časti: (toto je ukážka z minulosti) Doplňující údaje žádost o prominutí přijímacích zkoušek: neuvedeno preference termínů TSP: 4. 5. 2007 (3), 5. 5. 2007 (1), 6. 5. 2007 (2) (změnit) varianta TSP: 16 Další operace Informace k rozhodnutí o přijetí, termínům a zkouškám přijímacího řízení Podrobně o oboru Historie změn údajů přihlášky | Přihlášku již nelze zrušit.
10. 5. 2013 21:46.34, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Kde v E-přihlášce uvidím výsledek TSP?
Dobrý den, v mé E-přihlášce už se mi v "doplňující údaje" objevila varianta TSP testu, ale nikde není nic jako "Informace k výsledku", nebo percentil, jak jste zde psala. Takže teď už asi jen čekat, nemělo by být nic špatně, chápu to správně? Snášelová M.
11. 5. 2013 12:42.23, , učo- Re: Kde v E-přihlášce uvidím výsledek TSP?
Dobrý deň, pochopili ste to správne, musíte len počkať. Objavenie varianty znamená začiatok exportovania údajov (najprv sa do prihlášok naexportuje tento údaj, a nasledujú ostatné ako percentil, zadanie, scan, tabuľka správnych odpovedí...). Ostatné údaje uvídte všetky naraz. Kedy sa tak ale stane, to neviem.
11. 5. 2013 13:19.18, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351
přihlášky ne. Na oba obory (na různých fakultách) byl stanovený TSP. Opravdu se
mě výsledek započítá (platí) pro obě přihlášky?
Číslo varianty sa v prípade viacerých prihlášok objaví len u tej najstaršej (prvej založenej, s najnižším číslom). Nie je dôvod na obavy. Percentil sa následne prejaví vo všetkých relevantných prihláškach.
11. 5. 2013 13:46.12, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Kde v E-přihlášce uvidím výsledek TSP?
děkuji :-) - popravdě jsem se trošku lekla
11. 5. 2013 13:53.11, , učo- Re: Kde v E-přihlášce uvidím výsledek TSP?
Len taká poznámka. To, že bola dnes zverejnená varianta TSP neznamená, že budú dnes aj výsledky. Len aby sa na to niektorí nespoliehali.
11. 5. 2013 13:55.29, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Kde v E-přihlášce uvidím výsledek TSP?
Dobrý den, zjistila jsem, že někteří účastníci již znají výsledný percentil z TSP, zatímco já nemám ještě ani zobrazenou variantu. Je to možné?
11. 5. 2013 15:27.42, , učo- Re: Kde v E-přihlášce uvidím výsledek TSP?
Dobrý deň, ste si istá, že ste do odpoveďového hárku uviedli správne číslo Vašej prihlášky? Príp. obráťte sa na nás priamo na prihlaska@muni.cz
11. 5. 2013 15:31.24, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Kde v E-přihlášce uvidím výsledek TSP?
Číslo přihlášky jsem uvedla správné. Mám tedy ještě čekat, zda-li se výsledky objeví?
11. 5. 2013 15:37.56, , učo
O tomto čase ste už mali všetky výsledky vidieť, nie je to korektné správanie
eprihlášky.
vraví logika) a odpoveď na otázku : áno.
Kdy budou výsledky
Dobrý den, je nějaká šance, že by byly výsledné percentily zveřejněny ještědnes, nebo to bude skutečně až toho třináctého?
Dobrý deň,
mrzí ma to, ale neviem o nič viac, než Vy.Poznám rovnaký dátum - zverejnenie do 13.5.2013 (pondelok).
- Re: Kdy budou výsledky
Mohou být výsledky zveřejněny i o víkendu, nebo teď už určitě v pondělí?
10. 5. 2013 20:55.53, , učo- Re: Kdy budou výsledky
Znovu, bohužiaľ, neviem. Ja, ani moji kolegovia tu z fóra, sa nijak na vyhodnocovaní TSP nepodieľame, a nemáme bližšie informácie. V minulosti sa už stalo, že výsledky boli zverejnené cez víkend. Čím ale nesľubujem, že to tak bude aj tento rok.
10. 5. 2013 21:04.42, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Kdy budou výsledky
To je celkem divné, jít na talentové zkoušky s pocitem, že nevím, jak jsem uspěl u TSP....hlavně, že člověk si má vyřizovat nějaké vyšetření za stovky korun...
10. 5. 2013 22:26.36, , učo
Dobrý deň,
na talentovky máte nárok bez ohľadu na hodnotu percentilu.V minulosti bývali talentové skúšky už v polovici apríla, takže uchádzači boli v
rovnakej pozícii ako vy tento rok.
sanca
Dobry den prosim myslite si ze je nejaka sanca ze budem prijaty s percentilom84,21 na studium oboru financie a pravo? :( dakujem....
Dobrý deň,
obávam sa, že nikto nevlastní krištáľovú guľu...Konečné rozhodnutie budete poznať 21.5.2013.
Rozhodnutí o přijetí
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda víte, kdy se v E-přihlašce objevírozhodnutí o přijetí. Pamatuju si, že minulý rok to bylo koncem měsíce. Jedná se
mi o pedagogickou a filozofickou fakultu obory sociální pedagogika a
poradenství/volný čas. Děkuji
Dobrý deň,
priamo tu v diskusnom fóre, sekcia Oficiální sdělení ->http://is.muni.cz/df/tsp_prij_of/40798343
Výsledky v prihláške
Dobrý deň,vo svojej prihláške vidím variantu TSP, ale výsledný percentil sa mi tam ešte
nezobrazil. Mám zatiaľ čakať, či sa tam ešte objaví?
Ďakujem.
přijímacího řízení" ....tam máš všechno ;) Hodně štěstí :)
Pekný deň,
ten percentil je v tej základnej prihláške o dva riadky vyššie, než číslovarianty... :)
vše - percentil, můj záznmový arch, správné odpovědi, mé bodování testu atd. ;)
zvládnout maturitu :)
Oprava v otázke č. 64
Dobrý den,chcel by som sa spýtať či je možné že spracovanie správnych úloh urobilo chybu,
alebo som zle pochopil postup opravy odpovede riešenia TSP. V kľúči správnych
odpovedí je za správnu odpoveď na otázku číslo 64 vo variante číslo 10 označená
odpoveď D. Keď si však skontrolujem môj odpoveďový list, tak vidím že síce som
najprv označil za správnu odpoveď v otázke č. 64 možnosť A, avšak v možnostiach
opravy som ju opravil na D. Pritom otázku nemám uznanú ako správne zodpovedanú.
Pochopil som niečo nesprávne alebo sa stala niekde inde chyba ?
Ďakujem za odpoveď, s pozdravom Zoltán Czakó
Dobrý deň,
zrejme nastala chyba pri vyhodnotení. Obráťte sa na nás, prosím, naprihlaska@muni.cz
Výsledky TSP
Dobrý den,
mám podané 2 přihlášky na 2 obory na FF, ale jen u první podané přihlášky mám
výsledek TSP, u druhé nemám žádný výsledek. Chci se jen zeptat jestli je to
nějaká chyba či problém nebo to je jedno protože můj percentil z TSP se vztahuje
k oběma přihláškám?
Mnohokrát děkuji za odpověď.
Válka JindřichDobrý deň,
je to kvôli dodatočnému založeniu prihlášky.Príp. nezrovnaloti konzultujte priamo s FF.