Ubytování - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2013 - Discussion forum
Mám nárok na stipendium?
kompresor- Mám nárok na stipendium?
Dobrý den, měla bych dotaz ohledně přidělení ubytovacího stipendia. Nevím jistě, jestli na něj budu mít nárok po přestupu do řádného studia z CŽV právě tehdy, jestliže jsem již v minulosti byla regulérní studentkou a o stipendium jsem nežádala. Děkuji. Cmolová
10. 4. 2013 22:49.58, Aneta Cmolová (stud PrF MU), učo 394257- Re: Mám nárok na stipendium?
Tak jsem si to tedy zjišťovala v řádu MU. Píše se tam, že ubytovací stipendium je pouze pro ,,prvostudenty". Mám pravdu? Děkuji.
10. 4. 2013 22:57.20, Aneta Cmolová (stud PrF MU), učo 394257- Re: Mám nárok na stipendium?
Ubytovacie štipendium sa prideľuje, len pokiaľ študujete vo svojom "prvom" štúdiu na vysokej škole v ČR. Tzn. ak máte za sebou akékoľvek iné štúdium na VŠ v ČR (úspešné/neúspešné), tak podľa pravidiel MU nárok na ubytovacie štipendium nemáte.
11. 4. 2013 06:25.37, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351
Dobrý den,
jak je to prosím s ubytovacím stipendiem pokud bych nastoupila do denníhonavazujícího magisterského studia (svého prvního), ale předtím jsem absolvovala
bakalářské studium dálkově? A kolik to stipendium činí, případně kde bych prosím
našla bližší informace? A předpokládám, že je to pouze do 26 let, že? Děkuji moc
za odpověď.
Dobrý deň,
na ubytovacie štipendium máte nárok, ak študujete vo svojom prvom štúdiu daného
typu (nMgr), v prezenčnej forme na VŠ v ČR.
Takže podľa toho, čo ste uviedli, nárok máte.
Pokiaľ mi je známe, vek 26 rokov s pridelením uybtovacieho štipendia nemá niš
spoločné.
3300 (v zlatých časoch : )
Vždy záleží na počte žiadateľov, medzi kotrých sa to určité penzum financií
prerozdeľuje.