Ubytování - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2013 - Diskuse
Tereza Schindlerová,
Pozdě uhrazená kauce
kompresor- Pozdě uhrazená kauce
Hezký večer, z důvodu nepřítomnosti v ČR, jsem bohužel nestihla poslat rezer.kauci na SUPO účet. Když peníze pošlu ještě dnes večer, je šance, že se mi rezervace koleje nezruší? Jako vždy, předem moc děkuji za odpověď :))) Tereza Sch.
2. 9. 2013 20:32.19, , učo- Re: Pozdě uhrazená kauce
Pekný večer, obávam sa, že ste to zmeškali, a miesto vám prepadlo. Viď "Studentovi, který se nepředubytuje nebo neuhradí rezervační kauce, bude přidělené lůžko zrušeno a již nemůže být zařazen do dalšího pořadníku." zdroj: http://www.skm.muni.cz/ubytovani.php?akce=1&lang=cz#akt468 A potom opakovane aj v ďalších aktualitách. Podmienky sú stanovené pre všetkých rovnako, a sú známe už od 6.8.2013 (zostavenie poradovníku), takže sa obávam, že je neskoro. Aj keby ste to odoslali dnes večer, peniaze sa odošlú z banky zajtra ráno (ak nemáte KB), a to je už dva dni po splatnosti, a to ešte platba neprišla a nebola spracovaná (zaradená pod VS), čo trvá ďalší jeden pracovný deň.
2. 9. 2013 20:44.05, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Pozdě uhrazená kauce
A nemělo by se přímo na stránkách ISKAM někde zobrazit, že mi lůžko propadlo? Zatím se zdá, že je všechno v pořádku. Když bych peníze zkusila poslat, ale kauce už by uhradit nešla, zůstane mi částka na SUPO účtě? Ještě jednou díky ,-)
2. 9. 2013 20:56.28, , učo- Re: Pozdě uhrazená kauce
Mrzí ma to, ale netuším, ako sa ISKaM správa v takýchto prípadoch, zatiaľ som sa tým nijak bližšie nestretla. Ak chcete, skúste si napísať/zavolať priamo na SKM. Ak aj poukážete platbu teraz, dnes večer, skôr ako zajtra ráno to zúčtované nebude (aj dátum splatnosti bude 3.9.2013). Ak peniaze odošlete, a miesto vám prepadne, peniaze vám zostanú na SUPO účte.
2. 9. 2013 20:59.54, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351