Specifické dotazy - Lékařská fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2014 - Discussion forum
Veronika Volcová,
Testy z přijímacích zkoušek
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jsou testy z biologie a chemie pro oborVšeobecná sestra stejné jako pro obor Všeobecné lékařství. Děkuji předem za
odpověd, Volcová
Dobrý deň,
áno, zadanie testov je totožné (a to pre všetky odbory na LF MU).
Šárka Mullerová,
kompresor
- Re: Testy z přijímacích zkoušek
Dobrý den, pokud jsou tedy testy stejne, dam si vice prihasek na LF. Staci test vyplnit jednou a výsledek se mi zapocita do obou oboru? Dekuji za odpověď Sarka Mullerova
28. 1. 2014 22:56.23, , učo- Re: Testy z přijímacích zkoušek
Dobrý deň, áno, presne tak to funguje. Testy napíšete práve raz, aj pri viacerých podaných prihláškach, pričom výsledok sa prejaví v každej relevantnej prihláške.
28. 1. 2014 23:48.12, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Testy z přijímacích zkoušek
Chtěla bych se zeptat jestli u testů je možno používat PSP nebo nějaké vzorečky? Dočetla jsem se, že jednoduchou kalkulačku ano, nevím akorát co znamená ta jednoduchá. Můžeme si tedy přinést svou vlastní? Děkuji Markéta
9. 2. 2014 18:41.36, , učo
Tabuľky a vzorce (prinesené) nie sú povolené.
Povolená je len kalkulačka.Jednoduchou sa myslí to, aby nebolo možné do pamäti ukladať zložité vzorce a
výpočty, žiadna špeciálna "vedecká kalkulačka".
Mária Terézia Koláriková,
DObry den,
ale keď sú rovnaké, tak ako to potom funguje ak sa hlasim aj na vseobecnu sestru
aj na lekarstvo, že mi date vypnit testy aj zo somatologie aj fyziky?
dakujem
ale keď sú rovnaké, tak ako to potom funguje ak sa hlasim aj na vseobecnu sestru
aj na lekarstvo, že mi date vypnit testy aj zo somatologie aj fyziky?
dakujem
Dobrý deň,
testy z biológie a chémie sú rovnaké.
Tento rok nastala zmena práve pri odbore "Všeobecná sestra", kedy test z fyziky
bol nahradený testom zo somatológie.
pôvodných troch).