Specifické dotazy - Filozofická fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2014 - Discussion forum
Nikola Kubešová,
Dodatečné přijetí
Dobrý den, dnes jsem se dozvěděla, že jsem přijatá na prezenční Filozofii, alena Pedagogiku jsem 14 pod čarou. Kdyby se stalo, že bych se posunula a dostala
se i na Pedagogiku, co mám dělat, když bych se již zapsala na Filozofii? Jde "
přestoupit"? Děkuji za odpověď.
kompresor
- Re: Dodatečné přijetí
Dobrý deň, "prestup" neexistuje, o "prestup" by sa teda nejednalo :) Môžete buďto študovať obe štúdiá zároveň (ako dve jednoodborové, príp. ako jeden dvojodbor). Pokiaľ ale máte záujem len o jedno z nich, tak po dodatočnom prijatí na Pedagogiku prosto zanecháte svoje štúdium Filozofie (vzor oznámenia viď napr. http://www.phil.muni.cz/wff/home/studium/informace/predpisy-a-navody/formulare-zadosti/) a zapíšete sa ku štúdiu Pedagogiky.
21. 5. 2014 10:54.36, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Dodatečné přijetí
Takže v tomhle případě by se jednalo o formulář Žádost o změnu formy studia? :)
21. 5. 2014 10:58.52, , učo- Re: Dodatečné přijetí
Nie. :) Prepáčte, mala som to hneď špecifikovať. Forma štúdia je prezenčná/kombinovaná a tento formulár sa použije, ak chce študent zmeniť formu štúdia na jednom a tom istom odbore. Pre vás je určený formulár "Oznámení o zanechání studia". Vy totiž svoje štúdium Filozofie zanecháte (= ukončíte sama) a zapíšete sa len ku štúdiu Pedagogiky. Ak teda nechcete študovať oba odbory.
21. 5. 2014 11:03.04, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351