Odvolání - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2014 - Discussion forum
nepřijat(a) pro nedostačující kapacitu oboru
Dobrý den,
Chci se zeptat co přesně znamená nepřijat(a) pro nedostačující kapacitu oboru.
A zda má smysl podávat žádost o přezkoumání.
Mám o studium zájem a chtěla bych se na něj dostat.
Mám to chápat jakože z 337 uchazečů bylo přijato 27?
To podobné na kombinovaném.
Kdyby bylo uvedeno nepřijat z důvodu nesplnění TSP. Tak je to jasné, že nemá
cenu podávat žádost.
Dobrý deň,
podanie pro forma "odvolania" nemá na MU význam.
Bližšie informácie o "odvolaní", tzn. Žiadosti o prieskum rozhodnutia o
neprijatí ku štúdiu, nájdete na http://www.muni.cz/admission/bachelor_appeals/.
Prosím, preštudujte si pokyny tam uvedené.
Obecne, pokiaľ nemáte relevantný dôvod spochybňujúci priebeh prijímacieho
konania, alebo nepoukážete na nejakú skutočnosť, ktorá by bola v rozpore so
zákonom pri procese vydania tohto rozhodnutia, nemá podanie tejto žiadosti
význam. Bude zamietnutá ako nedôvodná.
Čísla sú správne, v oboch prípadoch (kombi má pomer 225 - 22)
Rozhodnutie "nepřijat pro nesplěnní TSP" sa na PdF neudeľuje. PdF nemá stanovenúžiadnu minimálnu hranicu pre úspešné absolvovanie TSP, takže podobné rozhodnutie
nemôže udeliť.
- Re: nepřijat(a) pro nedostačující kapacitu oboru
Zdravím, mně se v průběhu TSP stalo, že do místnosti vstoupil cizí člověk, starší pán, zřejmě organizátor. Zazvonil mu mobil s hovorem, který přijal, a navíc se nám ani neomluvil. Byl to celkem rušivý element celého průběhu zkoušky vzhledem k tomu, že kdyby se toto stalo nám, tak také vyrušíme ostatní a ještě nás ze zkoušky vyhodí. Myslíte, že má tedy cenu na tento problém upozornit? :)
18. 5. 2014 17:53.23, , učo- Re: nepřijat(a) pro nedostačující kapacitu oboru
Dobrý deň, nahlásili ste incident dozoru a zapísal ho tento do zápisového archu? Príp. sa na nás obráťte na prihlaska@muni.cz
18. 5. 2014 18:30.33, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: nepřijat(a) pro nedostačující kapacitu oboru
Dobrý den, mohla bych se Vás prosím zeptat,jestli by jste nebyla schopna zjistit, kolikátá jsem skončila v pořadí na TSP a kolikátá pod čarou? Jmenuji se Eva Pexová, ročník 95 a hlásila jsme se na obor Biochemie. Předem děkuji
20. 5. 2014 18:35.08, , učo
Dobrý deň,
na odbor Biochemie bolo prijatých celkom 146 študentov. Poradie vo vašejprihláške je celkové poradie, spomedzi uchádzačov o daný odbor. Takže to si
dopočítate jednoducho :)
- Re: nepřijat(a) pro nedostačující kapacitu oboru
Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik studentů se letos bralo na kombinovanou žurnalistiku. Podle všeho je to podstatně míň než minulý rok. A je šance, že se bude ještě dobírat?
30. 5. 2014 15:25.39, Tereza Koblihová (stud FF MU), učo 400089- Re: nepřijat(a) pro nedostačující kapacitu oboru
Dobrý deň, mrzí ma to, ale požadovanou štatistikou z FSS nedisponujem. Šanca na doberanie sa v tejto chvíli skutočne nedá odhadnúť, nehnevajte sa.
30. 5. 2014 15:45.45, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: nepřijat(a) pro nedostačující kapacitu oboru
Dobrý den, chci se zeptat, zda-li se dá někde zjistit, jaký percentil měl poslední přijatý student na Pedagogické fakultě obor Speciální pedagogika - komunikační techniky. Zároveň by mě zajímal i obor Český jazyk a literatura se zaměřením na vzdělávání a Základy společenských věd se zaměřením na vzdělávání Děkuji za odpověď
9. 6. 2014 18:35.31, , učo
Dobrý deň,
mrzí ma to, ale uvedené informácie nemám. Skúste sa obrátiť na študijnéoddelenie PdF.