TSP obecně - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2014 - Diskuse
tsp
Dobrý deň.Chcem sa opýtať, či mám šancu na prijatie aj s pomerne nízkym percentilom. Tento
rok mi TSP veľmi nesadOL. Napr. z minulého roka som mala úspešnosť 90percent,
ale teraz je to katastrofa..tak neviem čo mám čakať.
Ďakujem
chápu správně, tak když sis zkoušela staré tsp, tak ti šly...to se odráží na
tom, že u testu "na ostro" máš stres a celkově se testů týká více "škodlivých"
faktorů :-) Jestli chceš, napiš sem percentil a obor na který se hlásíš.
Dobrý deň,
ESF má hranicu "úspešnosti" v TSP nastavenú na hodnote percentil 33.Len pre vašu info.
CŽV.
Dotaz ohledně TSP
Dobrý den,chtěl bych se zeptat, zda je nějaká možnost, že se dostanu buď na Informační
studia v knihovnictví, nebo na Ruština se zaměřením na oblast firemní praxe,
služeb a cestovního ruchu s percentilem kolem 40, nebo kolem 30?
Děkuji za odpověď.
Dobrý deň,
nehnevajte sa, ale to sa absolútne nedá predpovedať. Pokiaľ nemáte krištáľovúguľu, alebo známu kartárku... :)
ne.
Děkuji. ;)
Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
kompresor- Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
Ahoj je tu někdo kdo se hlásil na tento obor?
12. 5. 2014 19:56.24, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
Ahoj myslíš obor "učitelství praktického vyučování"? Jestli ano, tak já.
12. 5. 2014 20:37.13, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
Jojo to jsem myslela :) a mas kombinovany?
12. 5. 2014 21:38.13, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
Mám kombinované studium. Jsem zvědavá na výsledky :-)
13. 5. 2014 09:17.32, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
Ja tez, pac jsem trochu pokazila test.. Tak doufam, ze nebude potreba velky percentil :)
13. 5. 2014 09:44.42, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
A můžu se zeptat na tvůj percentil? Jsem nedočkavá výsledků :-D
13. 5. 2014 09:46.40, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
Ahoj, snad nevadí, že se sem vetřu, já tedy nemám praktické vyučování, ale Pedagogické asistenství Děj+Něm, taky kombinovaně. A doufám, že mě tedy vezmou.
13. 5. 2014 12:15.51, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
Zítra se dozvíme jak jsme dopadly :-)
13. 5. 2014 12:22.09, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
Jj, už jsem nedočkavá, ale zase ráda, že jsme první fakulta, která bude znát výsledky. :-) Většina ostatních to má až kolem 20.
13. 5. 2014 12:25.07, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
Jo, to si taky říkám :-) a jaký jsi měla percentil? Budu držet palce, snad to výjde :-)
13. 5. 2014 12:26.53, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
Čučela jsem jak puk, ale mám 75,24, což mi tedy vyrazilo dech. Protože jsem si myslela, že to nebylo nic moc :-) Měla jsem variantu č. 3. a ty?
13. 5. 2014 12:33.48, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
Tak s takovým percentilem to máš v podstatě v kapse :) To já se teda před tebou stydím, ale necelých 32 :)
13. 5. 2014 13:04.40, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
Tak dle minulých statistik, by to snad taky neměl být problém u tebe :-) Loni byl poslední přijatý s percentilem 0,16 :-D a brali 103 lidí. Odkaz zde: http://is.muni.cz/do/rect/metodika/stud/prijriz/zpravy/podminky/Prijimaci_rizeni_PdF-BcMgr_-_zprava-podminky.pdf
13. 5. 2014 14:58.36, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
Na ty statistiky jsem koukala, loni by to byla pohodička, ale předloni to bylo kolem 35, takže asi záleží na štěstí :-) necháme se překvapit!
13. 5. 2014 15:06.45, , učo
ten za loňský rok. No, ještě že to budeme vědět už zítra :-)
jen musim doufat, ze se hlasilo malo lidi a ze percentil posledniho prijatyho se
budu blizit k tomu lonskemu, jinak jsu v pr..... :)
nakonec budou spolužačky. Uvidíme zítra :-)
- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
Tady najdeš i starší ročníky: http://www.ped.muni.cz/studium/pro-uchazece-o-studium/zprava-o-vysledcich-prijimaciho-rizeni/ Dáme si zítra vědět :-)
13. 5. 2014 20:17.36, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
Díky :-) Uvidíme zítra, ale holky, pozitivní myšlení!!!! :-D
13. 5. 2014 21:01.37, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
Starší ročníky mě zarazily.. Hlavně zjištění, že na prezenční byl potřeba menší percentil.. No co už, budem doufat, zítra je náš soudný den :D já teda doufám, že budem spolužačky :D :)
13. 5. 2014 23:56.22, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
Jo taky mě to zarazilo, že na prezenčním byl menší percentil. Už dnes! Taky doufám, že budeme spolužačky :)
14. 5. 2014 08:38.42, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
Holky, já jsem tak napjatá :-) Už aby to bylo.
14. 5. 2014 12:45.38, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
Ty nemusíš být napjatá, ty to máš určitě v kapse ;) Doufám, že se všechny tři potkáme na fakultě! :)
14. 5. 2014 12:48.46, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
no nejhorší z nás 3 to mám já ... už aby to bylo
14. 5. 2014 13:59.08, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
No jo, ale i tak, nějak tomu pořád nemůžu uvěřit.
14. 5. 2014 16:16.50, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
Holky, tak už. Jsem přijatá ze tří oborů na dva. Jsem si oddechla :-) Snad vám to vyšlo taky.
14. 5. 2014 17:10.32, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
ja teda mela jen jednu prihlasku a nevyslo to. predbehlo me 13 lidi :) tak uvidim jestli to zkusim za rok :D kdyz uz jsem ted 2 roky po stredni
14. 5. 2014 17:26.10, , učo
většinou dělají ještě druhé kolo, záleží kolik přijde lidí na zápis v červenci.
Prosím, nehovorte tomu "druhé kolo" :)
Je to obnova prijímacieho konania (automatické doberanie zo strany fakulty, v
prípade uvoľnenia kapacity).
prihlásiť, urobiť prijímačky... a trochu to komplikuje situáciu.
letos jen 37 a jeste je to dalkovy a obor na ktery jde i hodne co jsou v praci, pochybuju ze si to nekdo jako jen tak doplnko a ze to pak vzda
14. 5. 2014 17:52.36, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
No uvidíš, mohly to mít jako já (na RD) s více přihláškami.
14. 5. 2014 17:58.28, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
uvidíme v září, víc to přeji ale segre a sestrence (ted maturuji) ja uz praci nejakou aspon mam.. ale tak prece by mi horoskop nelhal, ze se zase vratim do skolnich lavic :DDD
14. 5. 2014 18:05.05, , učo
Tak jsem 8. pod čarou :( takže nic.. Verčo moc ti gratuluju!
Mohu se zeptat, kdy bude probíhá "dobírání" studentů? Ikdyž 8. pod čarou už asinemám šanci.
Děkuji, ale hele já bych to ještě nezahazovala. Brali koukám všude málo lidí, takže si myslím, že šanci máš :-)
14. 5. 2014 20:15.04, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
Ja uz v to neverim, dostali beztak malo penez na studenty, neni jinak mozne aby udelali tak velke skrty ze loni nekde 240 a ted 35.. Hold mame rok na trenink :)
14. 5. 2014 20:28.33, , učo- Re: Pedagogicka fakulta- ucitelstvi odbornych predmetu
Hmm :-( Ale je to teda strašnej skok z 240 na 35 :-(
14. 5. 2014 21:39.27, , učo
Sociální pedagogiku :-)
TSP - dosiahnutý percentil
kompresor- TSP - dosiahnutý percentil
Dobrý večer, Chcela by som sa spýtať,približne aký percentil v TSP je potrebný dosiahnuť, ak sa hlásim na jednoodbor japanistiku? (percentil z minuloročných TSP na prijatie na tento odbor) Za odpoveď vopred ďakujem.
12. 5. 2014 22:00.04, , učo- Re: TSP - dosiahnutý percentil
Dobrý večer, štatistika rokov minulých viď http://is.muni.cz/do/rect/metodika/stud/prijriz/zpravy/podminky/
12. 5. 2014 22:05.55, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: TSP - dosiahnutý percentil
Dobrý deň Chcel by som sa spýtať,dosiahol som percentil 91,12 a hlásim sa na ekonomicko-správnu fakultu akú mám šancu že ma príjmu.Ďakujem za odpoveď.
13. 5. 2014 13:07.19, , učo
Dobrý deň,
fúha, blahoželám k prijatiu na oba odbory :)
Predbieham, samozrejme, komisia zasadne až 26.5., takže konečné rozhodnutie
budete mať dostupné až potom. Ale myslím si, že by nemal byť problém s prijatím.
Takže si skôr začnite vyberať, na ktorý odbor sa zapíšete.
http://is.muni.cz/do/rect/metodika/stud/prijriz/zpravy/podminky/
chtěla bych se zeptat, jaká je moje šance na přijetí na Přf obor biochemie s
percentilem 79. Vím že minulý rok měl poslední přijatý percentil asi 47, ale
někde jsem četla že se bude snižovat počet přijatých....
Dobrý deň,
v prípade PřF si netrúfam odhadovať.Tam hrá značnú úlohu aj to, koľko uchádzačov bolo prijatých bez prijímacej
skúšky, koľko ostalo voľných miest pre regulérne prijíamčky, ako dopadla vaša
"konkurencia"...
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat zd percentil 53,84 by mohl stačit na přijetí na oborekonomika a management?
Dobrý deň,
obávam sa, že nie.Prejdite si štatistiky rokov minulých, ten percentil sa pohybuje rádovo o 30
percentilových bodov vyššie. Viď
http://is.muni.cz/do/rect/metodika/stud/prijriz/zpravy/podminky/
Vyhodnocení TSP
Dobrý den, budou zveřejněny výsledky všech uchazečů o PdF i u oborů s oborovouzkouškou? Chtěla bych vědět, kolikátá v pořadí jsem podle percentilu, jestli má
vůbec cenu jezdit na talentové zkoušky, když mám percentil necelých 84.
.
Vážené uchazečky, vážení uchazeči,
konečné rozhodnutí o přijetí/nepřijetí ke studiu do Bc. a 5letých Mgr. oborů
naleznete ve vašich e-přihláškách,
v případě jednotlivých fakult, nejpozději do:
Ekonomicko-správní fakulta - 26.5.2014 (datum zasedání komise, export teprve
následuje)
Fakulta informatiky - 16.5.2014
Fakulta sportovních studií - 30.5.2014
Fakulta sociálních studií - 6.6.2014 /obory s oborovým testem 23.6.2014
Filozofická fakulta - 24.5.2014 /obory s oborovým testem 28.6.2014
Lékařská fakulta - 20.6.2014
Pedagogická fakulta - 14.5.2014 (večer) /obory s oborovým testem 1.7.2014
Právnická fakulta - 16.5.2014
Přírodovědecká fakulta - 19.5.2014Dobrý deň,
v tomto prípade nebudú.
Výsledky budú zobrazené len u odborov bez OT.
K vašej otázke, myslím, že ste nevideli štatistiky posledných prijatých z vlani
-> http://is.muni.cz/do/rect/metodika/stud/prijriz/zpravy/podminky/ -> PdF
(príp. staršie adresáre).
Váš súčasný výsledok by stačil 2x na prijatie, sám o sebe :) (bez výsledku z
talentoviek).
jsem nečekala :)
- Re: Vyhodnocení TSP
Dobrý den, Mám dotaz, mám pro svůj obor ukázáno že letos bylo přijato 50 lidí, jak je možné že minulý rok bylo přijato 240? Předem děkuji za odpověď
14. 5. 2014 17:32.56, , učo- Re: Vyhodnocení TSP
Dobrý deň, štatistiky, na ktoré sa odkazujete, sú spracované až v októbri (řijnu), po celkovom ukončení prijímacieho konania. Tie štatistiky tak zahŕňajú aj obnovu prijímacieho konania, tzn. dodatočne prijatých uchádzačov (obdobie srpen-září). Je celkom možné, že v "prvej vlne" bol aj vlani prijatý nižší počet a fakulta až následne doplňovala stav. Na druhú stranu, je na fakulte, koľko uchádzačov sa rozhodne prijať. To, že niektorý rok bol počet XY nezakladá žiaden nárok, že tomu tak bude aj rok nasledujúci.
14. 5. 2014 17:37.25, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Vyhodnocení TSP
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na takovou složitější věc, tak doufám, že to budu dobře formulovat. Opravovala jsem otázku č.1 dle instrukcí a zadala ji do sekce opravy, ale pak jsem si to rozmyslela a vyplnila políčko celé černě, aby se mi to počítalo jako nezodpovězeno. Ale u výsledku mi za to bylo strženo 0,25 bodu. Tak se chci zeptat jestli jsem to udělala špatně nebo mám šanci na to podat odvolání? Děkuji
16. 5. 2014 16:36.25, Alice Prokešová, učo 430286
Dobrý deň,
prosím, obráťte sa na nás priamo na prihlaska@muni.czĎakujem.