Všeobecně - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2014 - Discussion forum
Vlastimil Jílek,
Termíny zápisu
kompresor- Termíny zápisu
Dobrý den, došlo mi vyrozumění o prominutí přijímaček s předběžným datem zápisu. Pokud bych byl přijat, existuje i jiný termín? Díky.
28. 3. 2014 22:02.43, , učo- Re: Termíny zápisu
Dobrý den, pokiaľ sa na zápis nemôžete dostaviť osobne, môžete niekoho splnomocniť (kamarátov, rodičov..) Príp. požiadať o náhradný terkín. Ten prebehne zrejme v prvej polovici septembra (září).
28. 3. 2014 22:12.25, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351
Kateřina Červíková,
Kombinované studium
Dobrý den, moje otázka zní: Lze z kombinace ASAK+ ZU či kombinace ZU+ SPR nakonci semestru nebo ročníku přejít na kombinovanou formu studia ZU?(tedy pouze
jednooborovou ZU). Moc Vám děkuji za jakoukoli informaci.
Přestupy se na FSS řídí výhradně pravidly příslušné
"Směrnice FSS č.5/2013 O zásadách pro schvalování přestupů"
(http://www.fss.muni.cz/cz/site/urednideska/doc_aktualni_smernice_FSS)
"Směrnice FSS č.5/2013 O zásadách pro schvalování přestupů"
(http://www.fss.muni.cz/cz/site/urednideska/doc_aktualni_smernice_FSS)
Diana Doležalová,
potvrzení o studiu
Dobrý den,mám dotaz ohledně potvrzení o studiu. Potřebuji ho dodat svému zaměstnavateli,
nevím však, jestli budu již po zápisu oficiálně studentem univerzity, ačkoliv
semestr ještě nezačal, a bude mi tedy povrzení bez problémů vydáno, nebo zda mám
o něj ještě zažádat svou střední školu.
Děkuji.
Dobrý deň,
študentom VŠ sa stávate dňom zápisu ku štúdiu. Potvrdenie vám bude vydané priamo
na zápise (príp. si požiadajte o viac kópií, ak potrebujete).
strednej školy (de lege).
Ivana Tršková,
maturitné vysvedčenie
Dobrý deň,chcela by som sa spýtať či je nutné nosiť na zápis okrem kópie maturitného
vysvedčenia aj kópiu dodatku k vysvedčeniu o maturitnej skuške. Ďakujem
Nikola Krejčí,
Zápis, focení
Dobré odpoledne,chtěla jsem se zeptat, jestli je nutné se vyfotit až po zápisu ke studiu, nebo
je možné jít se odfotit již před zápisem.
Děkuji.
ISIC
Dobrý den,
jdu do 1. ročníku na bc a ISIC kartu jsem nějak opomenula a platbu budu posílataž zítra. Dočetla jsem se ale, že vystavení karty trvá minimálně 3 týdny. Je
nějaký problém s tím, že týden ve škole budu bez karty? Jak to mám řešit? Děkuji
předem za odpověď
Dobrý deň,
vystavenie karty býva aj rýchlejšie, než za 3 týždne.Prípadný týždeň výuky ale prežijete bez akýchkoľvek problémov aj bez ISIC (ak na
to príde).