Specifické dotazy - Fakulta sociálních studií - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2015 - Discussion forum
Aneta Krikelová,
Dobrání studentů
kompresor- Dobrání studentů
Dobrý den, kdy se dozvím, zdali jsem byla "dobrána" ke studiu, když jsem nebyla přijata z kapacitních důvodů? Naleznu to i na internetu? Respektive jestli se změní stav na přijata?
14. 7. 2015 20:58.37, , učo- Re: Dobrání studentů
Dobrý den, změní se rozhodnutí v e-přihlášce a budete obeslaná povzánkou k zápisu. FSS ale obvykle nedobírá.
14. 7. 2015 21:26.49, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Dobrání studentů
Dobrý deň, Chcel by som sa spýtať, v prípadne doberania , kedy by bolo prípadné zasadnutie/rozhodnutie o dodatočnom prijatí. Ďakujem
15. 7. 2015 14:30.23, Patrik Žák (stud ESF MU), učo 434805- Re: Dobrání studentů
Dobrý deň, termín nie je stanovený. Môže sa tak stať kedykoľvek po termíne zápisov až do začiatku semestru.
15. 7. 2015 16:33.59, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351
Karolína Stegmannová,
Dobrý deň,
dnes som sa dozvedela, že som bola "přijat(a) na základě obnovy řízení" a radaby som sa opýtala aký je ďalší postup, ak mám záujem o štúdium na vašej fakulte.
Dobrý deň,
prosím, počkajte na doručenie pozvánky k zápisu (poštou alebo mailom), ktorábude obsahovať aj ďalšie pokyny.
Karolína Stegmannová,
Dobrý deň,
Rada by som sa ešte opýtala, či prijatie môžem považovať za definitívne, pretože
do 20.7. musím oznámiť inej fakulte či sa zúčasním zápisu a nerada by som po jej
odmietnutí ostala neprijatá. Ďakujem
Rada by som sa ešte opýtala, či prijatie môžem považovať za definitívne, pretože
do 20.7. musím oznámiť inej fakulte či sa zúčasním zápisu a nerada by som po jej
odmietnutí ostala neprijatá. Ďakujem
Dobrý deň,
informáciu v e-prihláške môžete považovať za finálnu.Skutočne ste prijatá :)