E-přihláška - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2015 - Discussion forum
Michal Mészáros,
nezadáno: doplňující text od uchazeče (doplnit)
kompresor- nezadáno: doplňující text od uchazeče (doplnit)
Dobrý deň, prosím Vás, vedel by mi niekto poradiť, čo mám v e-prihláške napísať medzi Doplňujúce údaje, konkrétne: "nezadáno: doplňující text od uchazeče (doplnit)" : Doplňující text od uchazeče: Uveďte fakultu, studijní program a obor, téma diplomové práce a datum obhájení. Vepište holý text. Používejte diakritiku. Nepoužívejte žádné (např. HTML) formátovací značky. Odstavce oddělujte jedním prázdným řádkem. Text můžete zkopírovat přes schránku myší z textového editoru. Som v 3. ročníku na inej univerzite ako je Masarykova, a nemám ešte tému Diplomovej práce ani dátum obhájenia. Vedel by mi niekto poradiť čo mám do tejto kolonky napísať? Ďakujem.
9. 2. 2015 18:17.06, , učo- Re: nezadáno: doplňující text od uchazeče (doplnit)
Dobrý deň, termín obhajoby stačí aspoň s určením na mesiac (aspoň približne, kedy u vás typicky bývajú obhajoby a štátnice?) A prepáčte hlúpu poznámku, ale ak toto leto (tzn. v júni) štátnicujete, ukončujete Bc. štúdium, tak to ešte stále nemáte zadanú tému diplomovej práce a nepíšete ju? Prihlášku máte podanú na nadväzujúce štúdum, ktoré začína už v septembri 2015. Takže do 9/2015 by ste mal mať Bc. titul.
9. 2. 2015 19:28.22, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: nezadáno: doplňující text od uchazeče (doplnit)
Ďakujem za radu, už chápem. Nevyznal som sa v tých pojmoch, pretože pre mňa pojem diplomová práca znamená záverečnú prácu, ktorou sa ukončuje spravidla druhý stupeň vysokoškolského štúdia. Preto mi tieto pojmy neboli jasné v danej kolonke. Ďakujem ešte raz.
10. 2. 2015 09:29.23, , učo- Re: nezadáno: doplňující text od uchazeče (doplnit)
Aha takto, no samozrejme...! Prepáčte, mne to tiež nedocvaklo. Diplomová práca = akákoľvek záverečná práca, za ktorej obhájenie vám bude udelený diplom (bakalársky či magisterský). Tak hlavne, že sa to vysvetlilo :)
10. 2. 2015 10:28.13, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351
Dobrý den,
prosím Vás, stačí požadované informace uvést jen v bodech a nebo to musí být
nějaký souvislý text?
Dobrý den,
kontaktujte, prosím, přímo fakultu, pokud si nejste jista formou.Obvykle ale stačí pouze pár odrážek, shrnutí toho hlavního.