Specifické dotazy - Filozofická fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2016 - Discussion forum
Psychologie- ÚP
Dobrý den,ráda bych se Vás zeptala, kdy bude zveřejněna informace o postoupení/ nep. k ústnímu pohovoru (obor psychologie) a zda jsou dostupné informace o průběhu ÚP.
Děkuji
Dobrý den,
pozvánka půjde klasickou poštou koncem příštího týdne, informace se v tom čase objeví také v e-přihlášce a budete obeslána i mailem.
Ve vašem případě můžete s účastí na ústní části určitě počítat :)
K průběhu této části nemáme žádné jiné bližší informace, než ty, které jsou dostupné na webu FF:
Ústní pohovor má komisionální povahu. Komise sestává ze tří členů. Součástí ústní zkoušky je rozprava nad zvoleným psychologickým tématem, která je zaměřena na posouzení schopnosti uchazeče kriticky uvažovat v daném kontextu.
chtěla bych se zeptat, jak je to s postupem k ústnímu pohovoru při TSP percentilu 92,5? Děkuji mockrát za odpověď
Dobrý den,
jelikož jste splnila také percentl v OT, dovolím si tipnout, že k ústní části budete také pozvána :)chtěla bych se zeptat, zda "zvolené psychologické téma" nám bude oznámeno na ÚP, nebo si jej můžeme zvolit sami.
Sice nepočítám s tím, že bych se k ÚP přes můj katastrofální výsledek v TSP dostala, ale raději se informuji. :)
Chtěla bych se zeptat, zda je nějaká šance postupu k ústnímu pohovoru při TSP
percentilu 56,45 a v oborovém testu percentil 84,5?
Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den,
nezlobte se, ale to vám nedokážu říct.
Po splnění minimální hranice z OT (percentil 65) se posuzuje pouze výše percnetilu z TSP.
chtěla bych se zeptat, zda bude rozesílána nějaká oficiální pozvánka k ústnímu pohovoru, popřípadě zda se dovím někde přesnější čas konání pohovoru?
Děkuji mockrát za odpověď
Dobrý den,
fakulta rozešle papírovou pzovánku k zápisu (příp. vám něco mělo přijít i mailem).Pohovor se bude konat 9. 6. 2016, detailnější info viz ta pozvánka.
Dobrý deň,
chcem sa spýtať, či sa mám znepokojovať, keď mi ešte neprišiel ani mail, ani pozvánka klasickou poštou, no v prihláške už mám zverejnené informácie o ústnom pohovore.
ĎakujemDobrý deň,
dostavte sa podľa pokynov v e-prihláške.Papierovú pozvánku v zásade mať nemusíte, nastalo zrejme zdržanie/chyba pri doručovaní klasickou poštou.
mám dotaz ohledně ústního kola.. Všichni, které znám a postoupili, mají čas na 8.3o (včetně mě). Já mám však problém, že to z dopravních důvodů na tento čas nestíhám - na trase Krkonoše - Brno mám mnoho výluk, takže můžu dorazit nejdříve ve 2 hodiny.. :( Byl by s tím nějaký problém?
Děkuji
Dobrý den,
pokud se svévolně dostavíte v jiný než určený čas, může Vám fakulta vykonání zkoušky odmítnout (s odkazem na to, že jste se nedostavila řádně a včas).
Komise není pouze jedna, je tak možné, že vás "stihne" ve stejný termín víc.Pokud nemáte spoj tak, abyste byla ráno v Brně včas, můžete přicestovat den předem (stejně se to řeší u TSP).
Nebo můžete zkusit kontaktovat přímo FF (http://www.phil.muni.cz/wff/home/orgstru/pr/) a domluvit se na pozdějším příchodě. V 14 hod je ale opravdu již pozdě.