Specifické dotazy - Filozofická fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2016 - Diskuse
Z dvouoboru jednoobor a prominutí testu na zakladě maturity
Dobrý den.Hlásím se mezifakultně na FF a FSS a dočetla jsem se, že je možné být přijata jen na FF, pokud při přijímacích zkouškách splním všechny podmínky. Prý mám formou dopisu požádat přímo Filosofickou fakultu. Zajímá mě tedy,kam a kdy mám dopis poslat a co vše by měl obsahovat?
Dále mám dotaz ohledně prominutí oborového testu na základě maturity. Můžu o prominutí požádat i dva roky po maturitě?
Moc děkuji za odpověď.
Hezký den.
Dobrý den,
pokud nebudete přijata na mezifakultní kombinaci FSS+FF, ale zároveń splníte podmínky pro jednoobor na FF, můžete písemně požádat OPPŘ FF MU (kontakt http://www.phil.muni.cz/wff/home/orgstru/pr/) o přijetí na tento jednoobor.
Další detaily, prosím, řešte přímo s OPPŘ.
Dtto otázka na maturitu, prosím, adresujte ji přímo OPPŘ.
Dobrý den.
Písemně jsem požádala OPPŘ o přijetí pouze na FF (jak jste mi poradila v květnu) a zajímalo by mě, jak dlouho budu čekat na odpověď od fakulty, zda mě přijímají.
Děkuji a hezky děn.
Písemně jsem požádala OPPŘ o přijetí pouze na FF (jak jste mi poradila v květnu) a zajímalo by mě, jak dlouho budu čekat na odpověď od fakulty, zda mě přijímají.
Děkuji a hezky děn.
Hezký den,
v zásadě mají na reakci lhůtu 30 dnů. S ohledem na zkušenosti a zejména aktuální vytížení OPPŘ bych nějaké dřívější vyřízení opravdu neočekávala... Pokud to mohu takto zcela upřímně napsat.
Moc děkuji za odpovědi. Již snad poslední věc, co mě zajímá.. Přišel mi dopis o nepřijetí na FSS, píše se tam: Hranicí pro úspěšné absolvování přijímacího řízení je dosažení přepočteného percentilu minimálně 120 a z TSP minimálně 75,05... Znamená to, že tato hranice TSP se vztahuje i k FF nebo jen k FSS a na FF je hranice jiná? Můj percentil je totiž 68, což jsem myslela, že vzhledem k minulému roku bude stačit, tak mě teď trochu zamrazilo.
Děkuji a hezký den!
Děkuji a hezký den!
Dobrý den,
hranice pro obor z FF je opravdu 75,05.
Hranice z let minulých opravdu nejsou ukazatel a nelze na ně spoléhat.
Letos FF poprvé promíjela OT na základě maturity, mnoho studentů tuto možnost využilo, i proto se i percentil posledního přijatého vyšplhal o něco výš.