Specifické dotazy - Fakulta sociálních studií - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2016 - Discussion forum
Kristýna Dobšínská,
Přihláška z jiného oboru
kompresor- Přihláška z jiného oboru
Dobrý den. Měla bych velký zájem o magisterské navazující studium, konkrétně Environmentální studia. Hlásím se ale z jiné školy, z oboru Cestovní ruch. Mám i já možnost podat přihlášku? V E-přihlášce je požadavek doplnit text od uchazeče, takže toto mohou studovat pouze ti, co již v tomto oboru vystudovali bakaláře v tom samém oboru, ale přitom nikde není psáno, že by se student nemohl hlásit z jiných škol. Předem děkuji za odpověď, Dobšínská Kristýna
6. 2. 2016 17:31.07, , učo- Re: Přihláška z jiného oboru
Dobrý den, můžete se hlásit i z jiného Bc. studia. Proč myslíte, že je tam podmínka totožného Bc. oboru?
6. 2. 2016 17:48.23, Mgr. Zuzana Uhlárová (OVVMark RMU), učo 238351- Re: Přihláška z jiného oboru
Dobrý den. Při tvorbě přihlášky je nutno zadat "Uveďte fakultu, studijní program a obor, téma diplomové práce a datum obhájení.", jinak nelze přihlášku odeslat. Nevím si s tímto rady, vidím to poprvé. Proto jsem vydedukovala, že se na tento navazující obor mohou hlásit žáci téhož Bc. oboru, jelikož tuto informaci nejspíš vědí. Na stránkách MU u tohoto oboru také stojí, že studium environmentálních studií je otevřeno absolventům bakalářského nebo magisterského studia přírodních, zemědělských, humanitních nebo sociálních věd. Momentálně studuji cestovní ruch pod studijním programem ekonomika a management, ale přesto mám o tento obor zájem. Děkuji, Dobšínská
9. 2. 2016 09:41.03, , učo
Dobrý den,
uvedené informace se požadují u všech nMgr. přihlášek.
Vyplníte prostě univerzitu, fakultu, program i obor, který nyní studujete. Také
vyplníe tému své bakalářské diplomové práce a alespoň přibližný datum její
obhajoby (stačí i měsíc).