Specifické dotazy - Fakulta sociálních studií - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2016 - Discussion forum
Daniela Havlišová,
poplatek za studium
Dobrý den,
zajímalo by mě, zdali budu platit poplatek za studium pokud jsem v letech 2012-2015 absolvovala a řádně ukončila bc.studium, nyní pracuji (rok) a tento rok jsem byla přijata na kombinované studium NMgr.sociální práce..kromě řádně ukončeného studia jsem předtím žádnou jinou VŠ nestudovala... je mi 23 let.Děkuji za dpověď
Tyto informace ve skutečnosti nejsou zcela dostačující pro spolehlivou odpověď.
Nicméně pokud vše nevyřčené odpovídá ideální situaci, pak hrozí pouze poplatek za prodlouženou dobu studia. A v tom případě není vhodné se ptát "zda", ale "kdy". A v tom optimálním případě to bude po uplynutí standardní doby zvětšené o rok, tj. 3*365=1095 dní od data zápisu.
(pro ujištění či detailní analýzu by bylo třeba poslat výpis studia z ISu na mail: poradci@muni.cz)
Nicméně pokud vše nevyřčené odpovídá ideální situaci, pak hrozí pouze poplatek za prodlouženou dobu studia. A v tom případě není vhodné se ptát "zda", ale "kdy". A v tom optimálním případě to bude po uplynutí standardní doby zvětšené o rok, tj. 3*365=1095 dní od data zápisu.
(pro ujištění či detailní analýzu by bylo třeba poslat výpis studia z ISu na mail: poradci@muni.cz)