Specifické dotazy - Ekonomicko-správní fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2016 - Diskuse
Zápis prváků BC
Dobrý den,
studentem VŠ se stávate dnem zápisu ke studiu, tzn. potvrzení vám bude vydáno s datem od 27. 6. 2016.
Potvrzení o studiu se na MU vydává vždy na dobu jednoho akademického semestru.Semestr končí 28. 2. 2017.
Kontrola splnění podmínek studia je na MU právě po semestru, tzn. pokud si nebudete plnit své studijní povinnosti, byl byste ex offo vyhozen v březnu 2017 (při kontrole průchodu studiem).
Vydání potvrzení o studiu na celý akademický rok (dva semestry) proto není možné.
Ověřené maturitní vysvětčení
Dobrý den, znovu dostala jsem se na ESF na obor, který mám téměř vystudovaný.Součástí zápisu je předložení ověřeného mat. vysvědčení. To však již u mě máte založené ve spisu - je tedy nutné ho znovu dokládat? Díky za odpověď.
Dobrý den,
je to nutné, u každého zápsiu ke studiu je nutné doložit doklad prokazující oprávněnost k zápisu, vychází to ze zákona o VŠ.Pozvánka na přijimacky
Dobrý den,obdržel jsem poštou jednu pozvánku na jeden obor, ale mám více oborů kam se hlásím - odesílají se dopisy všechny v jednom termínu nebo co obor to samostatný dopis a jiné datum odeslání?
Děkuji
Dobrý den,
přijímací zkouška má společný základ, rodzílné jsou pouze oborové testy poté. Neobsahuje pozvánka toto rozdělení?Dobrý den,
je tam přesně uvedeno:
číslo přihlášky XXXXXXX - toto číslo budete potřebovat pro identifikaci Vašeho odpovědního formuláře a pro zjištění výsledků) do Studijního programu Hospodářská politika a správa a oboru Veřejná ekonomika a správa.
Jenže ještě mi chybí na obory Finance a Management.
Pro každý obor mám jíné číslo přihlášky, zatím tak mám pouze jednu pozvánku. Vím, že to asi nebude problém, protože v ISu mám všude zaplaceno a přihlášky v pořádku, jen mi chybí 2x zvací dopis a to na obor Finance a na obor Management.
Nevím kde ověřit zda ještě něco dorazí nebo ne, nebo zda případně stačí když si vytisknu z ISu potvrzení přihlášek s čísly, které pak vložím/zapíšu na odpovědní formulář.
Děkujinejdulezitejsi je mit doklad totoznosti
a prej dopisy mohou prijit postupne
Fotografování při zápisu do studia
Dobrý den, byla jsem přijata na Regionální rozvoj a cestovní ruch. Zápis do studia je 27. 6. 2016 a já se v toto datum nebudu schopná z důvodu pobytu v zahraničí na zápis dostavit. Plnou moc a vše už mám vyřešené, ale chci se zeptat, jak se řeší fotografování. V dopise s přijetím je napsáno, že se zapsaní studenti budou fotografovat a není možnost donést vlastní fotografii. Je tedy možné domluvit jiný termín nebo se toto řeší až při samotném nástupu?Děkuji za odpověď.
Dobrý den,
necháte se odfotit kdykoliv v úředních hodinách ÚVT, viz http://www.ics.muni.cz/cs/katalog-sluzeb/zakladni-informace/fotografovani-osob-a-prukazyNaskenovane odpovedni listy
Ahoj,mam dotaz, delal jsem dnes prijimacky na tri obory ESF, uz se objevil naskenovany odpovedni list, ale z jednoho oboru se ukazal stejny i u dalsich dvou oboru, kde jsem mel jine odpovedni listy.
Mohu se zeptat co s tim mam delat, aby nedoslo k vyhodnoceni odpovedniho listu, ktery se vaze k jinemu oboru, resp. ty spravne tam nebyly proskenovany a nikde je nevidim.
Muzete mi, prosim, poradit pripadne overit kde je chyba?
Dekuju
Pekny den
Přijetí/Nepřijetí nMgr
Dobrý den,chtěla bych se zeptat, kdy budou známy podmínky pro přijetí na nMgr. Jedná se mi o to, kolik bude minimální počet bodů pro přijetí a kdy bude známo, zda byl uchazeč přijat či ne. Předem Vám děkuji za odpověď.
Zdravím,
myslím, že to rozhodnutí tam bylo nějak že do 8.7 by Vám měl dojít výsledek písemně a do konce června elektronicky v přihlášce, ale nejsem si jistá. Nicméně také by mne zajímala třeba bodová hranice minulých let (ano, je mi jasné, že se hranice bude odvozovat od celkového letošního výsledku, ale aspoň orientačně :) ).
Děkujeme za odpověď.tohle by měly být bodové hranice z loňského roku
https://is.muni.cz/do/econ/uredni_deska/PrijRiz/51394180/Prijimaci_komise_nav_2015_2016_UD.pdfpac na financich mam presne hranicni hodnotu 8-)
na prezencni finance v minulem roce stacilo mit 25b, ale na kombi 27b
takze ani ne tyden a meli bychom to vedet kdo se zance ucit a kdo si zopakne znovu primajdy
Dnes komise rozhodně nezasedá, a zasedání během zítřka je také krajně nepravděpodobné.
Nejbližší možný termín je opravdu 27. 6. - pondělí.
Přes víkend komise určitě nezasedne.
Zápis ESF
Dobrý den,
na pozvánce k zápisu je uvedeno časové rozmezí 14.00-15.30. Znamená to pro mě, že se musím dostavit ve 14h a být na místě celou dobu nebo mohu přijít kdykoliv v tomto rozmezí? Jak dlouho přibližně zápis potrvá?
Děkuji předem za odpověď.Neprijatie do bc studia
Dobrý deň, chcem sa opýtať kedy bude známe ci sa budú prijímať aj uchádzači pod čiarou.Dobrý deň,
určite až po zápise. Zápis bude budúci týždeň. Takže kedykoľvek potom, až do začiatku septembra.Těsně pod čarou
Dobrý den,
vím, že je to těžké odhadnout, ale chtěl jsem se zeptat, jaká je pravděpodobnost přijetí/nepřijetí, když jsem se svými výsledky hned mezi prvními pod čarou?
Předem děkuji za odpověďOverená kópia diplomu
Dobrý deň,
chce by som sa spýtať, či na zápis stačí potvrdenie o ukončení štúdia, pretože na mojej škole sú promócie až říjnu.
ĎakujemNeodržení dopisu o rozhodnutí
Dobrý den,
chtěla bych vědět, proč mi nebyl poslán dopis o rozhodnutí přijetí či nepřijetí
na obor regionální rozvoj a cestovní ruch. V e-přihlášce mám napsáno nepřijata
pro nedostačující kapacitu oboru. Je třeba možné, že ještě změní rozhodnutí?