Administrativa (doklady, platby atd.) - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2016 - Discussion forum
Pro bývalé studenty MUNI s účtem na IS-u
Dobrý den,
pokud jsem správně pochopil z iformací pro přijaté studenty, křeří již byli/jsou studenty/absolventy MUNI.Nemusím nic dělat klidně až do září? Ještě jsem nebyl odevzdat zápisový list ani nic podobného na studíjním oddělení.
Dobrý den,
do doby, než se formálně zapíšete (odevzdáte zápisový list a SO jej zaeviduje), nebude váma ktivováno studium v IS a nejste studentem.
Záleží proot, zda chcete být již přes léto studentem VŠ (chcete/potřebujete), zda si chcete již nyní registrovat předměty (záleží na harmonogramu fakulty) etc.
Jelikož jste studentem MU byl, znáte formální postupy a náležitosti. je tak na Vašem zvážení, kdy se zapíšete. S ohledem na fakt, že SO si bere na celý srpen (afaik) dovolenou, tak zápisové listy odevzdané v tom období zpracují teprve v září.Dobrý den,
ať zbytečně nezakládám nové vlákno zeptám se zde. Chápu tedy správně, že jako bývalý student nemusím znovu absolbovat focení a instruktáž do IS a stačí mi přijít jen na samotný zápis?Dobrý den,
pokud nechcete, nemusíte :)
Pokud byste se chtěl přefotit - můžete. Pokud si chcete vyslechnout přednášku k IS - také můžete. Ale není to podmínkou (to ani pro nové studenty).