E-přihláška - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2016 - Discussion forum
Výsledky přijímací komise
Dobrý den přeji,
prosím Vás, ráda bych věděla zda-li je možné, že se výsledky přijímací komise Filozofické fakulty o přijetí/nepříjetí objeví v e-přihlášce dříve než uvedeného 24.5.2016??Můžete se to stát nebo je datum fixně dané?
Předem Vám děkuji za Váš čas a odpověď,
Přeji krásný den.
Dobrý den,
je to spíš nepravděpodobné.Výsledky se objeví v souladu s informací v e-přihlášce.
Rozhodnutí o přijetí či nepřijetí
Dobrý den,
pokud je dnes tj 18.5.2016, zasedání příjímací komise, pro PdF, kdy je možné nejbližší datum zveřejnění o přijetí ke studiu? Děkuji. Hezký den.Dobrý den,
pokud je datum zasedání komise dnes, nejbližší datum zveřejnění je po ukončení zasedání komise, předání výsledků - tzn. nejdříve dnes odpoledne.průvodka k přihlášce
Dobrý den,
Žádám Vás, abyste mi říct, kde najdu "průvodku k přihlášce", protože ve E-přihlášce nemohu najit.
Dobrý den,
prosím, kontaktujte přímo fakultu, viz http://www.econ.muni.cz/studenti/doktorske-studium/kontaktyInformace o přijetí ke studiu
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat jak je možné, že v e-přihlášce mám napsané "přijata", ale v přehledu výsledků přijímacího řízení nemám číslo své přihlášky v pořadí přijatých (ani nikde jinde)? Konkrétně se jedná o mezifakultní studium na FSpS a PřF (ASAK, MA). Předem děkuji za odpověď.
S pozdravemMarkéta Kaděrová
Dobrý den,
patříte mateřsky pod PřF, v přehledech, které vytváří FSpS, se proto neobjevíte.Nedostavil se přijímacímu řízení - chyba v systému?
Dobrý deň,
IS hlási, že som nedostavil k prijímacím skúškam, i keď som ich absolvoval.
Hlásim sa na medzifakultné štúdium:
FSS: BSS Bezpečnostní a strategická studia, HI Historie (mezifakultně na: FF)
Absolvoval som TSP, Oborový test a ZSV. Na koho sa môžem prosím v tomto smere obrátiť a problém riešiť?
Dobrý deň,
jedná sa o technickú chybu, preverím. Príp. napíšte na prihlaska@muni.cz, nech to nemusíte riešiť verejne.E-přihláška - zastaralé údaje
Dobrý den,
hlásím na magisterské obory a u přihlášek se mi stále zobrazuje, že jsou udaje zastaralé. Nechápu, co tam mám změnit.
Děkuji za kladné vyřízení,
Podimáková Klára.Žádost o změnu osobních údajů
Dobrý den,
3. 10. jsem podala žádost o změnu svých osobních údajů, ale změny nebyly dosud vyřízeny. Jak dlouho prosím trvá zapracování změn? Nemohu nyní zaplatit přihlášku, protože je neúplná.
Děkuji
Svetlana SadikovaDobrý den,
mě e-přihláška píše, že není potvrzen kontaktní email, odkaz "upravit" mě pošle na začátek okna, kde email je. Dál se tam píše, že "údaje o osobě již byly převedeny do Informačního systému, o změny údajů je třeba žádat tam".
Já ale nic měnit nechci, email je správně, jen přihlášku nemůžu podat ani zaplatit protože "Kontaktní e-mail přihlášky nebyl dosud potvrzen".
Může prosím někdo poradit, co s tím?
Děkuji.
předchozí studium, mateřská dovolená
Dobrý den,při vyplňování epřihlášky se mi nezobrazuje studovaný obor na sš, došlo ke sloučení středních škol a nyní jsme gynázium a střední odborná škola... a na výběr jsou jen gymnázium čtyřleté a osmileté, chybí odborné obory. Je to problém nebo mám prostě zaškrtnout čtyřleté? Mám zasebou také nějaké předchozí studium a jsem nyní na MD. Jak tyto informace doplnit do IS, ať mohu zjistit výši poplatků? Děkuji za odpovědi. Daňková