Odvolání - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2016 - Discussion forum
Leonard Vladimír Rinesch,
nepřijat(a) pro nedostačující kapacitu oboru
Dobrý deň,v mojej e- prihláške mám napísané že som nebol prijatý kvôli kapacite odboru. Mám to chápať tak že ak sa nezapíšu všetci ktorý boli predo mnou tak sa stav zmení? A ako zistím koľkí predo mnou sa tak povediac nesmú zapísať? moje poradie bolo na politológia a história 10
Ďakujem
Dobrý den,
možná byste ale mohl studovat historii (jednooborově), kdybyste o takové studium měl zájem a pokud jste splnil podmínky pro přijetí na historii. V takovém případě o to musíte FF požádat na studijním.
Ať mě kdyžtak Zuzana Uhlárová doplní, případně mou informaci potvrdí.
Dobrý den,
student má podanou samostatnou přihlášku na Historii, tam zatím rozhodnuto nebylo (FF avizuje zveřejnění výsledků 28. 6. 2016).
Leonard Vladimír Rinesch,
Ja som prijatý na odbor politológia v jednoodborovom štúdiu ale chcel som predovšetkým dvojodborové. Je tu ale možnosť že ak by ma prijali tiež na históriu dá sa to i tak súbežne študovať?
Ďakujem
Ďakujem
Teoreticky áno.
Rozvrh si tvorí každý študent sám. Prednášky majú fixný čas a nie sú povinné. Semináre sú povinné a ich čas si vyberá, z ponuky, študent sám. Takže je to na zodpovednosti každého, aby si vybral nekolidujúce termíny.
Rozvrh si tvorí každý študent sám. Prednášky majú fixný čas a nie sú povinné. Semináre sú povinné a ich čas si vyberá, z ponuky, študent sám. Takže je to na zodpovednosti každého, aby si vybral nekolidujúce termíny.