Ostatní týkající se příjímacího řízení - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2016 - Discussion forum
Přijetí uchazečů pod čarou
Chci se zeptat jak je to u Fakulty sportovních studií, jestli je to také až v polovině srpna nebo zda vůbec doplňujete obor Tělesná výchova a sport - Trenérství.Pokud se něco změní, tak klidně během července/srpna.
Chci se zeptat, jak se dozvím, zda jsem byla přijata na LF po nedostatku studentů při zápise. Uvidím to i na e-přihlášce a nebo mi to přijde pouze písemně?
Děkuju
Dobrý den,
změní se rozhodnutí v e-přihlášce (to nejdřív) a poté budete obeslána i mailem nebo dopisem.Přijetí na jiný obor
Dobrý den, byla mi nabídnuta pozvánka do jiného oboru. Tedy spíše stejný obor akorát jiný podobor. Jedná se o to, že jsem nebyl přijat na Tělesná výchova a sport - Trenérství. Kdybych šel na obor, který mi byl nabídnut (Tělesná výchova a sport - Rozhodčí fotbalu), tak šlo by po prvním semestru přejít na ten obor Trenérství, kdyby se uvolnilo místo? Nebo je možnost, že po přezkoumání řízení budu přijat?Dobrý den,
prvý dotaz, prosím, položte přímo fakulě, na studijní oddělení.
Ad přezkum - pokud jste v žádosti o přezkum nenapadnul a neuvedl konkrétní příklad, kdy univerzita porušila zákon, při vydání negativního rozhodnutí, tak vám vyhověno nebude.Viz http://www.muni.cz/admission/bachelor_appeals
Zápis
Dobrý den.
Jmenuji se Tranová Hong Nhung, jsem přijata na obor Hudební věda (číslo přihlášky: 3676438), bohužel jsem nestihla termín zápisu 21.7., protože jsem zrovna ten den letěla do Vietnamu na měsíc. Tento dopis se mi nešťastnou náhodou ztratil a až teď jsem zjistila, že v tomto případě jsem si měla napsat o náhradní termín zápisu v září. Tímto se velice omlouvám, že píši až teď. Dáte mi prosím náhradní termín?
Děkuji mockrát za odpověď.S pozdravem
Tranová Hong Nhung
Dobrý den,
prosím, napište si (zavolejte) přímo na FF, zápis a další kroky spadají do jejich kompetence.Kontakt viz http://www.phil.muni.cz/wff/home/orgstru/pr/ nebo http://www.phil.muni.cz/wff/home/orgstru/so/ (a tam odkaz úřední hodiny o prázdninách).
Do 22. 8. má studijní oddělení dovolenou.
Dobrý den, mám trošku podobný problém, ale u mě se jedná o to, že na zápis se mám dostavit 5. září, ale v té době bohužel budu pryč. Může někdo jiný za mě "zaskočit" na zápise? Popřípadě estli to jde, je potřeba mu dát nějakou plnohodnotnou moc?
Děkuji za odpověď a hezký den.
KvětoňováDobrý den,
budete muset někoho zplnomocnit.Vzor plné moci najdete na fakultní webstránce.
Náhradní termín zápisu
Dobrý den. Jsem domluvený že využiju náhradní termín k zápisu ke studiu, ale vypadá to, že to možná nestihnu ani ten den. Na webových stránkách je napsáno že právo k zápisu propadá, pokud se člověk nedostaví a do 5 dnů se neomluví. Znamená to tedy, že bych se mohl zapsat den po náhradním termínu, když předložím omluvu?Děkuji
Dobrý den,
pokud se nemůžete dostavit, můžete udělit někomu zletilému plnou moc k zápisu.
Náhradní termín je ve vašem případě totiž až 12. 9., semestr ale začíná 19. 9. a podmínkou (dle zákona o VŠ) je, abyste byl zapsán před začátkem semestru.Takže +5 dní ve vašem případě není možné.